| mileylove a întrebat:

am un lapsus chiar acum si mor daca nu stiu cum e.cum se numeste persoana care zice de altul ca-i asa si pe dincolo, dar asa este si el? ce insusire are? funda!

11 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Ceva de genul ''Rade ciob de oala sparta''.

| mileylove explică (pentru LonelyLoner92):

Da, dar as vrea asta intr-un cuvant, please!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barfitor?tongue

| mileylove explică (pentru anonim_4396):

Nuuuu....mor aici ca nu-mi aduc aminte. dc?crying((((

| myxmaxmusic a răspuns (pentru mileylove):

E "asa si pe dincolo" cum adica, in ce sens.In sensul bun sau rau?

Breaz? mai breaz?

| mileylove explică (pentru myxmaxmusic):

Ca-l face hot si in toate felurile rele.ca sa intelegi mai bine citeste fabula URSUL SI VULPEA. e ceva de genul ce vreau sa spunh...

| myxmaxmusic a răspuns (pentru mileylove):

Da am cam inteles ce vrei sa zici. Ursul vrea sa exprime cerlebrul citat "Iubesc tradarea dar urasc pe tradatori"
nu poate fi decat tradare sau vreun sinonim...inca nu ti-ai amintit cuvantul?

| myxmaxmusic a răspuns (pentru myxmaxmusic):

Mai fac o incercare. Ursul foloseste arta disimularii, iti spune ceva? dar am senzatia ca mi-ai transmis si mie lapsusul tau. Nici eu nu gasesc un cuvant care sa inglobeze atat caracterul vulpii, cat si cel al ursului. Dar poate ti-am dat un indiciu.Mai facut si pe mine curios!

Azi am stat si m-am gandit la inca o varianta, asta daca n-ai murit intre timp de la lapsus...era o gluma.
Duplicitar? e cuvantul? sau?

Acum asta e mi-am raspuns mie.Greseala mea.Nu mi-am dat seama pe moment.Am vrut sa-ti raspund, dar m-am trezit ca mi-am raspuns tot mie.Si de ce sa nu o mai fac din nou. Oricum te sfatuiesc sa te concentrezi. Dintre fatarnic, duplicitar si cata(de la cataveica), dintre aceste sinonime macar unul trebuie sa fie misteriosul cuvant pe care il cauti, asta daca intre timp nu ti-ai luat gandul, sau ti l-ai amintit, si ne tii in tensiune pe toti. O zi buna!

| mileylove explică (pentru myxmaxmusic):

Scuze ca-ti raspund tarziu. sper sa vezi ce zic acum.nu mi l-Am amintit inca dupa atata vreme sad. adevaraul e ca nu am mai pus asa suflet ca la inceput, dar ma gandesc ca o sa mi-l amintesc cand n-o sa vreau. daca o sa te mai intereseze si pe tine sau si pe voi, o sa va spun si voua cu toata placerea.