S-ar putea de la windows sa fie, nici mie nu-mi merge webu.Trebuie XP normal sau service pack 1, imi da eroare ca vrea service pack 2.
Nu stiu cati ani ai, dar iti recomand cea mai buna alternativa - un soft - Driver Genius Professional.prima data iti va cere sa faci un back-up la tot ce ai, ceea ce o sa si faci, si apoi ii vei cere sa faca upload de drivere.Iti va gasi tot ce ii trebuie calculatorului/laptop-ului respectiv, in functie de componentele(piesele) pe care identifica in el.gasesti turoriale pe youtube, daca nu te descurci cu optiunea de HELP a softului (desi e explicata pe intelesul tuturor). bafta!
Nu stiu cati ani ai,dar iti recomand cea mai buna alternativa - un soft - Driver Genius Professional.prima data iti va cere sa faci un back-up la tot ce ai,ceea ce o sa si faci,si apoi ii vei cere sa faca upload de drivere.Iti va gasi tot ce ii trebuie calculatorului/laptop-ului respectiv,in functie de componentele(piesele) pe care identifica in el.gasesti turoriale pe youtube,daca nu te descurci cu optiunea de HELP a softului (desi e explicata pe intelesul tuturor).bafta!
Solutia cea mai simpla - un soft - Driver Genius Professional.prima data iti va cere sa faci un back-up la tot ce ai, ceea ce o sa si faci, s apoi ii vei cere sa faca upload de drivere.Iti va gasi tot ce ii trebuie laptop-ului tau - in privinta driver-elor, in functie de componentele(piesele) pe care identifica in el.gasesti turoriale pe youtube, daca nu te descurci cu optiunea de HELP a softului (desi e explicata pe intelesul tuturor). bafta!
Va multumesc frumos! pentru ''anonim'', am 20 ani, si chestia e ca nu ma prea pricep asa bine...msk frumos pentru ajutor...