Poate e vorba de invidie. Nu conteaza... Nici starea materiala nu conteaza. Puteti face bani impreuna.
Pai daca isi bate cineva joc de tine sunt parinti tai, incearca sa vb mai mult cu ei, si sa le explici cum e treaba si ca voi tineti unul la altul, Cat despre treaba cu mutatul din oras si tot asa sa stii ca lumea asta de aici e foarte grea si nu stiu daca o sa reusiti sa va mutati, dar cel mai bine vb cu parinti tai si explica-le ce se simti pentru el si ca nu ar trebui sa se implice in viata ta asa de tare atata timp cat iubitul tau nu este vreun criminal in serie, nu te bate, nu iti vorbeste urat, te iubeste...
Ascultatzi inima si fa cum iti dicteaza ea
am o intrebare
Tu te maritzi cu rudele sau cu el? Tu iti iubesti rudele sau pe el?
nu ctz cat de sarac sau cat de bogat e ...bani sunt trecatori acum ii ai acum nu ii mai ai
bafta
Si vreau sa va mai spun ca tatal meu mia mai zis ca daca o sa ma casatoresc cu el pe el nu o sa-l mai intereseze soarta mea ca numai are treaba cu mine si mia mai zis ca daca cumva ma bate sa nu vin la el la poarta ca sa ma consoleze si in acelasi timp el facea referire si la tatal baitului ca a fost cam betiv la viata lui ca a umblat cu muieri ca a batut-o pe nevastasa si mai multe care nu-i placeau lui, eu am inceput sa plang cand am auzit ca propiul tata imi vb asa, nu i-am mai zis nimic dar nu stiu eu cred ca el nu este asa ca tatal sau nu stiu ce sa mai zic daca propii mei parinti in care aveam incredere mau dezamagit de altii numai zic desi rudele care mau vorbit nici ele nu-s bogate ba chiar vreau sa va spun ca o matusa de amea e din fundul satului
De ce sa plangi? Parintii tai a parerile lor, tu ai parerile tale. De obligat nu cred ca te vor obliga sa te desparti de el. Daca tu il iubesti si el te iubeste, mergeti cu incredere inainte!
Daca relatia voastra va rezista cu timpul atunci aveti toate sansele. Asta depinde de voi, daca va iubiti cu adevarat nimeni si nimic nu va poate desparti.
Nasol asa! Se vede mult din ce ai zis tu ca va iubiti nespus de mult. Tatal tau vrea zestre la nunta nu gluma. Eu cred ca iubirea invinge orisice no metter what!
Eh...important e sa ti placa tie! e ceea ce cred eu si mai important sa-l cunoasti bine...si sa fie exact cum crezi tu...de fapt am trecut s eu printr o situatie mai multe sau mai putin d genu.si am avut de suferit! mult. o zi buna si ti doresc sa iei o decizie corecta.
Draga, asigura-ti parintii ca nu vrei sa te casatoresti, ca nici nu e cazul sa te gandesti la asta si ca umbli cu el ca sa mai iesi si tu din casa si pentru ca e baiat bun si nu iti cere nimic, asa ca alti baieti. Spune-le ca este o prietenie asa ca intre copii mari si cam asa ar trebui sa fie. Dupa ce termini scoala vezi ce faci, mergi mai departe sau iti gasesti ceva de lucru. Abia atunci poti sa te gandesti ce vei face si daca el are de lucru, poate sa se gandeasca la familie sau nu. Acum lasa lucrurile incet si fara cearta cu parintii.