| AleAlesia4q96 a întrebat:

Bună! Am un vechi grup de prieteni cu care demult ma simțeam foarte bine și petreceam împreună orice ocazie, zile de naștere, vacanțe...dar cu timpul lucrurile s-au schimbat; am început sa nu ma mai simt bine în compania lor și am început sa vad cu alți ochi anumite lucruri care m-au făcut sa vreau sa ma îndepărtez de ei. Anul acesta ca de obicei au planificat vacanța din perioada verii și aștepta și răspunsul meu dar eu nu mai vreau sa merg cu ei dar nu știu cum sa le spun, am fost totuși prieteni câțiva ani buni și nu as vrea sa sune urat dar în același timp nici nu vreau sa mai merg. Aștept câteva sfaturi, va mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

N-ai de ce să răspunzi cu o minciună (sigur la așa ceva te gândeai). Deci nu răspunzi

| Fandoenia a răspuns:

Eu îți zic ca am avut o situație asemănătoare, când am încercat sa ma,, infiltrez" în diferite grupuri de prieteni. După ce realizam că nu mai vreau sa iau parte alta data, pur și simplu nu mai mergeam sau refuzam propunerile. Cel mai simplu este sa zici direct că nu te simți bine din orice punct de vedere vrei, motivează cumva,, absenta" ta pana când se vor obișnui că nu mai ești în peisaj și își vor da seama că de fapt nu vrei sa fii.