Justin-asta nu-i chiar asa nevinovat: a facut in asa fel incat acum toti pustanii normali arata ca niste gay.Si a facut ca pustoaicele care se cred Selena Gomez sa fie innebunite dupa cate un Justin Bieber Wannabe.
Anyway, tu ai vrut sa te lauzi ca ai fost in Canada si ca ai participat nu-stiu-unde? Scuza-ma, dar n-am prea prins ideea...trebuia sa te felicit, sa te invidiez? Oricum, mai slabiti-l pe Justin, nu e vreun semizeu...
Eu mi-am spus parerea tu nu ai decat sa crezi ce vrei.
Si de ce ar trebui sa-ti dau tie explicatii? Poate am vazut, poate nu...
Apropo, ti-ai facut acest cont sa arati lumii ce tare esti sau ce? treaba mea ce am facut si la ce am participat daca nu iti convine de ce naiba ai mai raspuns sa arati ca este asa smechera? By the way ( tu esti un exemplu al acestor oameni) Te crezi vedeta lumii de te pui in gura cu toti? Nu mai comenta daca nu aduci un folos.
Comentez cand vreau, cum vreau si la cine vreau.Nu-ti convine, da-mi ignore.
P.S.:Rade ciob de oala sparta, uita-te la tine mai intai...nu-ti mai incapi in piele de fite!
Atunci nu te mai baga si tu in seama cu intrebari stupide care nu te privesc.
Eu am fite mi si pare mie sau tu nu sti sa citesti esti genul ala de copil cu mofturi si nu am de gand sa ma cobor la nivelul tau de capacitate josnica fetita suntem 2 contra unu mai ai ceva de comentat? Esti deja patetica te dai si tu mare ca ai cautat pe Google un proverb vezi-ti de viata ta ca eu una imivad de-a mea...
De unde stii tu ce gen sunt eu? Ma cunosti? Si de unde puii mei stii tu ca eu sunt un copil? Cica "suntem 2 contra unu", da' unde dracu' te crezi? Si mi se rupe mie ca sunteti 2 impotriva mea, puteti sa fiti 100 impotriva mea, tot ma duce mintea mai mult ca pe voi toti la un loc.
Si mie nu mi se pare ca-ti vezi de viata ta, vad ca te bagi in seama ca retardatul/retardata si mai si comentezi mult, prost si neintrebat.Eu nu-mi puneam mintea cu retardati ca tine, dar fitele astea de vedeta ma enerveaza.Asa ca nu-mi veni mie cu impresii si mai lucreaza la replicile astea cu care vrei tu sa pari destept (sau desteapta), ca nu-ti iese!
Ma bucur ca esti de acord
Normal:X Eu nu mor dupa Justin, dar canta foarte frumos si nu arata ca un gay...cum spun altii Are talentul pe care voi care nu sunteti de acord il invidiati si nu e frumos. Fiecare are un rost in viata si un talent. Al lui a fost sa cante sub lumina reflectuarelor. Nu-l mai invidiati!