| LauraPaty a întrebat:

Am venit si eu cu o intrebare...E in legatura cu un baiat pe care il plac. El e cu un an mai mare, e genul de baiat care e indraznet. Ne-am privit in ochi de vreo 2-3 ori...dar nu s-a intamplat ceva mai special. El de obicei vine pe holul scolii, la usa clasei noastre pentru ca e prieten cu niste baieti din clasa mea. De multe ori intra chiar in clasa, dar ma ascund de rusine. Pur si simplu reactionez asa. Nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa ma imprietenesc cu el si sa vorbim. Am incercat pe Facebook, dar a fost o conversatie foarte scurta de genul "Ce faci? Bine, tu? Bine". El e destul de orgolios, sau cel putin asa pare. Nu e romantic sau ceva de genul asta. E mai mult amuzant, pus pe distractie. Ce sfaturi imi dati? Eu sunt foarte timida, iar pe holul scolii nu prea ies. Va rog, ajutati-ma.

3 răspunsuri:
| Deaad a răspuns:

Invinge-ti timiditatea prin expunerea intenționată in situații care îți par rușinoase.

După ce ai trecut de asta o sa poți si sa il "farmeci", mai ales daca ești frumoasa.(Adică, e cam singurul criteriu).
Daca e pus pe distracții, cu atât mai mult.

| MyAngelT a răspuns:

Hei. Incearca sa cauti activitati sau chestii care ii fac placere impreuna, afla hobby urile lui, apropie te usor de persoana lui. Cat despre timiditate, vei scapa atat timp cat iti vei face curaj sa infrunti ceea ce crezi ca nu poti. Succes!