| cutie a întrebat:

Am vinit din nou pa site.Stie cineva filmul bloody mary? Ati incercat faza aceia la miezul noptii ora fixa cu lumina stinsa singura in baie cu 3 lumanarii spui in fata oglinzi de 3 ori bloody mary...si cica vine bloody mary si te ucide? Cine are curaj sa o faca?laughingSi imi spuneti maine ce s-a intamplatlaughingMie mi-e cam frica s o faclaughingvoi?

22 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sti...nu am incercat asta si nici nu o sa incerc...partea proasta e ca eu doar ce uitasem de asasina aia si tu mi-ai adus aminte de ea...waiting

| Flav a răspuns:

Ai si ''vinit''? Asa rapid? sad

| SweetCandy a răspuns:

Bn ca ai "vinit pa" siterolling on the floorrolling on the floorpai daca o sa faca cineva chestia ia si o sa maoara nu o sa mai aibe cine sa te anunte cu rezultatul intamlarii...big grin

| Gabry a răspuns:

Incerc eu! Daca nu revin maine inseamna ca am patit ca asta :) http://www.youtube.com/watch?v=NAwOS7jAJP0

| JackieSue a răspuns:

Da e nasoala...adica e doar o superstitie si bloody mary nu e reala, dar ma sperie singuratatea big grin.Si daca ne ucide cum ajungem sa-ti zicem experienta? Ne invoci si pe noi cu 3 lumanari?hee hee

| Ellena a răspuns:

Eu stiu doar filmu` la celelate nu ma bagbig grin

| cutie explică:

Pai noi! daca ai murit vedem ca nu mai intri pe site si gata esti moarta deci e adevarata daca s-ar intampla asalaughingrolling on the floorrolling on the floordeci ce zici?laughing

| cutie explică:

Da flav ti-a fost dor de minelaughingVad ca mi-ai simtit lipsahee heerolling on the floor

| cutie explică:

Haideti mha nimeni nu se oferasad

| cutie explică:

OoO! Ti-ai pastrat papuselele?

| cutie explică:

winkingmersi dar sper ca nu zici asa si nu facilaughing

| cutie explică:

Cosminutza pai trebuia sa spui de 3 ori cica poate a treia oara cine stie ce se intamplalaughing

| Crisu_8081 a răspuns:

Incerc eu diseara si iti spun, ok?

| Crisu_8081 a răspuns:

Daca mor, ma vei avea pe constiinta laughing Muahahaha

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Pey nu stiu de legenda aia. da mai facut curioasa...am intrat pe net si spunea de acea legenda... m-am uitat si la comentarii si am citi un comentariu de genu: "Eu cred ca Bloody Mary Exista...Sincer am incercat...in baie. i-am spus numele doar de 2 ori dar tot mi sau intamplat lucruri cuidate...(miscarea obiectelor) da fara oglinzi...sincer..."...cam atat... da nu prea cred eu in legendele astea tampite...

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Legendele astea sunt doar la americani nu si la noi...asa ca avem tot dreptul sa nu credem in supertitiile astea...si mersi ca miai amintit de fantome...acum numai pot de frica...nici nu mai am curajul sa ma mai culc...big grin.si sa sting lumina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da, am incercat-o numai ca nu am spus bloody mary, am spus elodia laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cutie, am sa o rog pe vechea mea papusa sa o faca laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da, din pacate crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nu e nevoie sa invoci vreun spirit, vad ca de cum ai inceput sa postezi s-au marit vanzarile la armele de vanatoare straight face

| 133 a răspuns:

Am sa incerc eudevil
Pe bune