| CrudutzZa a întrebat:

anul acesta am intrat la un liceu nou, si este in clasa 11 un baiat foarte dragut si de cind l-am vazut am zis ca asta e baiatul meu, a fost o dragoste la prima vedere, nu pot fara el, vreau la el, stiu e ciudat.El intra pe net doar in weekend pentru ca sta la un camin din oras si nu are net, nu bogat dar il iubesc. Si vinerea precedenta si simbata i-am scrie eu prima si am vorbit foarte interesant, mi-a facut multe complemente,mi-a zis ca am ochii frumosi si nasucul dragalas, mi-a zis sa ii scriu de cite ori ma plictisesc si sa incepem teme interesante, insa duminica special nu i-am scris am asteptat sa imi dee el un mesaj, insa statea online si nu mi-a scris nimic. Luni ne-am vazut doar dimineata si eu eram cu colegele mele si el ne-a zis buna dimineata, azi insa am intrecut eu masura, eu mereu pe net ii ziceam ca imi plac ochii lui, si azi eu statea cu un baiat din liceu si vorbeam si el a trecut si eu l-am strigat si i-am zis salut, baiatul de linga mine mi-a zis ceva si am inceput sa ridem, si el a crezut ca ridem de el si s-a intors si mi-a zis,, eu ce am nas de cloun", m-am simtit ca ultimul om, niciodata nu i-as fi zis ceva rau lui, apoi am avut un seminar care a fost condus de el, eu m-am dus la el si i-am zis ca vreau sa ii vad ochii frumosi si el nici nu a vrut sa ma priveasca in ochi si mi-a zis hai sa te ajut sa iti duci geanta in sala si sa iti dau scaunul jos, m-a intrebat unde vreau sa stau si eu i-am zis linga el, dar el a zis ca acolo sta doamna profesoara insa, ce sa fac? ma simt prost, ce c redet? ma place macar un pic?(l-am intrebat pe net ce a visat si mi-a zis ca nu a reusit sa viseze ca s-a gindit toata noaptea la o fata, eu i-am zis ca precis ca o dor picioarele pe fata, dar el a ais ca fata e sportiva la dinsu, eu iubesc sa fac sport si ma gindesc ca a zis de mine)) Help me please

1 răspuns:
| Dariusuu a răspuns:

Off, doamne iubirea asta.

A fost atracţie la prima vedere, crede-mă.
Dacă chiar vrei să fii sigură spune-i ce simţi tipului şi vezi reacţia lui.
Te vei lămuri şi cu visul acela.

Te pup.