Singura pentru olimpiada? cam greu, eu am participat dar am avut meditator, sa aleaga mama sau tatal tau un meditator, dar aproape de casa, eventual de la alta scoala, daca nu sunt atatia profesori pe net care dau meditatii. Singura e greu, aproape imposibil, materie multa si nu prea ai cum sa le sintetitezi singurica, poti sa o faci dar iti cere timp, proferii au metode si conspecte eseuri etc.
Ori te pui pe invatat, esti atenta la clasa, repeti in fiecare zi foarte mult acasa si exercitii la greu!
Fara sa te uiti la raspunsuri!
Iti iei cartea si faci toate exercitile.nu ziici ca pasta nu il fac ca e greu si asa...
Si daca nu stii ceva te uiti in carte.asa ai sa tzii minte, dar nu la raspunsuri ci la lectia respectiva!
Sau daca isi permit parintzii tai vorbeste cu ei sa iti caute un meditator
Succes:*
Ai putin talent? Ai citit toata bibliografia recomandata? Obisnuiesti sa citesti pe langa beletristica si studii critice? Ai incercat pana acum sa compui eseuri cu specific literar? De ce n-ai participat pana cum la nicio olimpiada de romana?
Eu zic sa scoti de pe inernet, fise de romana pentru concursuri si apoi le scoti la imprimanta...asta in cazul daca ai!