Eu am o parere buna, ce, daca la 13-14 ani le place de unu de 19, unde e problema? Daca se plac, aia e. Oricum acum relatiile incep de pe la 13 ani la multi, deci ce mi-e ca se da la unu de 16 sau la unu de 19?!
Sunt lipsit de inspiratie momentan...tu intreaba, iar eu ma voi stradui sa raspund.
Wow,Timisoara,fain loc.Am cativa prieteni din Timisoara=)S-ar putea s ajung in aceasta vara
Idk,hai sa facem cunostinta, asa online, poate in viitor si fizic, mno?
A nu, mie imi place sa-mi pastrez aura de mister si in plus, din faptul ca ai folosit acel "mno" am senzatia ca esti ardeleanca...iar eu sunt muntean, deci lasand deoparte alte considerente, oricum suntem prea departe ca sa ne putem cunoaste fizic.
Mama e ardeleanca, iar tatal turc, dar si eu sunt din muntenia=) mai exact Buzau, deeeci=)
Da draga mea, dar intuitia imi spune de asemenea ca suntem din generatii diferite...tu probabil esti undeva pe la 20 de ani, iar daca te uiti in comentariile pe care le-am facut recent, eu vorbesc despre Mariah Carey si Cindy Crawford, deci iti poti face o idee cam din ce generatie fac eu parte.
Ești tataroaica? Bea un Red Bull, capeți aripi și ajungi mai devreme. Eu te învăț puțină psihologie tu ma înveți box, poate facem un sparing
Chiar citisem un raspuns de al tau.Si mi s-a parut ciudat ca ai vorbit despre Cindy Crawford, stiind ca ea are 54-56 nu stiu exact.
Eh, atunci cand ea era una dintre femeile fatale ale planetei, eram si eu un mic copilas caruia ii curgeau balele uitandu-se la ea.
Scuze,dar tocmai acum mi-a aparut raspunsul tau...Sunt doar 50% ardeleaca si 50% turcoaica=) Chiar as bea un Red Bull.Batem palma
Mno,ce mai belea pe capu meu=)Parere despre fetele care sunt pe interes?
Am fler vad,mereu ghicesc câte ceva. Tataroaicele știu ca sunt orgolioase,nu prea se lasă călcate în picioare, mereu își spun punctul de vedere, și le cam place sa câștige orice duel cu "inamicul " și în general, puțin cam încăpățânate, si dintr-o bucata. Am cunoscut una odată, și nu cred ca sunt pe Targetul meu, având în vedere ca sunt foarte orgolioase, poate tu ești o excepție. Nici nu ti-ai făcut cont si deja devii populara pe aici, văd că ti-ai scos și poza fast.
Câți 17 ani ai cu apucături de 19?
Crezi ca exista vreun barbat care sa aiba o parere buna?
Ador, am doar 17, sunt putin incapatanata, doar din cauza zodie, presupun))
Asa-i=)dar de cele de 13-14 ani care se dau la cei 18+?
Ar trebui sa se ocupe de invatat, sa-si construiasca un viitor...si nu sa le stea mintea la prostii.
Că așa îmbrățișez eu, ca în Oameni și Șoareci de Steinbeck.
In lumea celor drepți mi se mai spunea NOSTRADAMUS
17, deci am nimerit-o și pe asta. Mulți înainte, sa fi iubita, cucerita, binecuvântată și ocrotita. Mai puțin și devii valabila. Dar ce zodie ești? Taur? Berbec? Daca esti taur nu mai trebuie sa bei Red Bull ca ai deja taurina în instalație