Ai niste parinti de cacao, asteapta sa ai ocazia sa pleci si lasa-i naiba. Pana atunci nu ai ce face.
Ai tu dreptate, ai nevoie de parinti mai buni, nu ei de o fata mai buna.
Sunt absurzi rau ei.
Am 43 ani si stiu ce zic. Eu daca aveam copil nu ma purtam asa, daca vroiai sa te plimbi noaptea, f bine, plimba-te.
Pe mine ma interesa doar trei chestii:
1 - Sa inveti cat de cat bine ca sa-ti faci un viitor in viata
2 - Sa te porti okey cu mine si in general
3 - Sa nu te droghezi
In rest faci ce vrei.
Tati probabil simt nevoia asta de as tine fetele sub control si observație si voit sau involuntar devin mai stricti.
Acuma după ce termini scoala te sfătuiesc să îți găsești un loc de munca, sa strângi bani si cand consideri ca esti pregatita sa te muți.
Nu ai cum sa ii schimbi mai ales dupa atatia ani.
Singura solutie e sa astepti sa termini liceul si apoi sa te muti, sa iti gasesti un job.
Daca ramai in continuare acolo cu regulile lor stupide o sa iti ratezi tineretea
M-am oprit la "Vreau să ies și eu noaptea să mă plimb". Nu ai timp toata ziua? De ce noaptea? Mai ales ca esti fata si ti se pot intampla lucruri urate.
Dacă tu crezi că ești o persoană responsabilă, care vrea și ea să se plimbe noaptea, atunci angajează-te, mută-te în chirie și plimbă-te la ce ore dorești. Este foarte simplu.
Si daca vrea sa se plimbe noaptea ce?! Nu exista si viata de noapte? Zic asa in general. In multe tari sunt locuri, localuri unde se duce omu catre noapte, multi sunt asa.
Daca invata cat de cat si stie sa se comporte, are voie sa faca ce vrea din partea mea ca parinte.