| Elyiela a întrebat:

Bună! Aș avea nevoie de o parere sincera de la voi, aici ma refer doar la cei care fumează tutun la galeata si nu tigari comercializate pe piața. Care este cel mai serios site care vinde tutun la galeata in Romania? Am cumpărat de pe un site tutunlagaleata.ro pentru ca era efectiv primul site care mi-a sărit in ochi când am vrut sa ma apuc sa fumez tutun la galeata. Doar ca mi-am cam luat teapa, pare mai mult tutun amestecat cu ceai deoarece nu are niciun gust, decat primele tigari au fost ok, cand galeata a început sa se injumatateasca culmea tigarile nu mai aveau gust deloc. Deci cred ca este teapa. Imi puteți recomanda va rog un site SERIOS de unde se poate cumpăra tutun la galeata? Mulțumesc

2 răspunsuri:
| Elyiela explică:

Vreau sa ma corectez puțin. Si daca tot sunt aici sa le fac si o mica reclama deoarece le am trimis mesaj pe site si nici nu au răspuns. Site ul despre care vorbesc este tutungaleata.ro
Comandasem pachet Promo cu o galeata de tutun PallMall Albastru, si inclus in pret trebuia sa primesc 4 aparate de făcut tigari. Lucru care nu s-a întâmplat. Am primit galeata de tutun pe care nu scria nimic (desi pe site afisa ca ar avea eticheta cu scris marca PallMall albastru) si niciun aparat de făcut tigari. Am plătit 225 lei ceea ce este destul de mult având in vedere ca am primit doar 1 kg de tutun si nimic in plus. Plus faptul ca era tutun amestecat cu ceai, deoarece primele tigari au fost ok (la suprafață galetii au pus tutun) si apoi au pus tutun amestecat cu altceva (tigara nu are gust).

| AndreeaMarian22 a răspuns:

Cel mai bun tutun vrac la galeata il gasiti pe https://tutun-la-galeata.ro/