Daca iti place de un baiat care asculta rock mai bine il intrebi pe el sau ii dai de inteles ca il placi, cu timiditatea nu ajungi nicaieri; daca vrei doar ceva atentie atunci asteapta raspunsurile care or sa urmeze si probabil o sa te simti excelent... apropo imi place nick'ul tau e chiar interesant.
@zaharinmuiatinmiere
ce? nu ai mai vazut baieti care sa ascultye si rock si dubstep? poate nu m`am exprimat eu foarte corect, da nu ma asteptac ca si tu sa fi asa de proasta in cat sa nu intelegi ce am vrut sa intreb
PS:pentru altii ca ea! E un baiat care asculta rock, dubstep si drum and bass dar e predominant rockul!
Bai ce *** nu intelegiti? Am si spus ca nu ma refer la un rocker de care credeti voi Si @ada un pacalici ti s`ar potrivi tie daca asa crezi...
daca vreti sa dati raspunsuri banale mai bine nu mai scrieti nimic
Asa un apropo, am spus,, mai rocker`` si cand ma refer la asta ma refer la stilul de imbracaminte
@Fotzey pai pan pe la umar ma refeream si eu
si nu am zis ca ar fi o problema sa dai din cap Am folosit doar o expresie ca sa...ehh nu stiu de cedar ca sa nu o luat altfel
Eu ma refeream doar ca nu zic de par din ala mai jos de umeri asa cum il au fetele(si tatal meu de altfel)
Pai eu ascult hard rock, heavy metal, death metal etc...dar eu sunt baiat din ala cu parul lung pan la umar si dau si din cap...nu vad care e problema in asta
Si da esti draguta
Pai eu ascult hard rock, heavy metal, death metal etc...dar eu sunt baiat din ala cu parul lung pan la umar si dau si din cap...nu vad care e problema in asta
Si da esti draguta in img. de la avatar
Nu exista "mai rocker" ori esti ori nu esti draga.
La ce te referi tu e doar un wanna be.Deci un looser. FAKE!
O zi buna!
Esti copila in gandire, ca varsta don't know, don't care. sigur nu cauti un rocker, ca nu stii sa recunosti un rocker, din ce vad.
dupa nickname si "povestioara" sigur te-ar place un pacalici de genul celui pe care-l cauti.
dfdfdfddfd întreabă:
adelina682 întreabă: