| Andya a întrebat:

Buna!happy
As avea o problema:
Astăzi băieții de la mine din cls jucau piatra foarfeca sau hârtie pe porunci x(. ma rog.au pus niște porunci handicapate rău. în fine
Era pauza după care aveam mate, cu diriginta. și ei l-au pus pe unu` sa se dezbrace de TOT!{inclusiv chiloți}. eu am plecat de acolo și am așteptat diriginta...
A coborât de la etaj și i-am zis
A venit fulger în clasa
Eu fiind șefa clasei, dacă nu-i ziceam tot afla și`mi scădea puncte la purtare
Vreau sa zic ca odată cu balamucul asta e și o faza buna:am aflat care imi sunt prietenii din aceasta clasa
Acelor băieți li s-a scăzut puncte la purtare
Si cele mai bune "prietene" au început sa ma acuze ca "De ce ai zis tu" și ca nu știu ce. în fine...
Credeți ca am procedat bine?

Răspuns Câştigător
| mjr2011 a răspuns:

Da,ai fost responsabila.Daca au inceput sa te acuze, spune-le ca a fost vina lor, nu a ta. Explica-le ca tu ca sefa a clasei ai niste responsabilitati si trebuia sa iti faci datoria. Daca nu te lasa spune-le pa pa si gata.Stiu ca s-ar putea sa te simti nasol,poate te-ai atasat de ei,dar asta e.O sa treaca,iti zic si eu,ca am avut si eu prieteni care faceau cam acelasi lucru(numai ca eu picam cam tot timpul) si cand a zis chestia asta i-am lasat si acum am uitat de atasamentul pe care il aveam pentru.ei(si ele).You know:timpul vindeca ranile.
Ma rog, am cam luat-o pe aratura cu toate explicatiile astea. Daca tie nu ti se pare nasol ce-am zis, treaba ta eu zic oricum cam zis ok.
fundita?

3 răspunsuri:
| mjr2011 a răspuns:

Thx pentru funda, imi vine sa ma zbengui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1:"Seful clasei" e supraestimat.nu ar trebui sa i se scada media la purtare daca nu spune la diriginta tot

2.Nu trebuia sa ii parasti.Era treaba lor.Eu te-as fi urat la maxim daca as fi fost unul dintre baietii aceia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, eu de obicei nu ma bag cand e vb de ceva asemanator. Plec din clasa si nu spun nimic. Nu stiu ce as face daca as fi sefa clasei. Banuiesc ca i-as spune dirigintei doar daca s-ar mai repeta ceva asemanator.
Si nu poate sa iti scada nota la purtare doar pentru atat...
P.S : Si diriga mea e de mate. Esti clasa a V-a?