| kevinnn19 a întrebat:

Buna,as avea putin ajutor cu ceva sfaturi.Am o prietena de o saptamana jumate(eu am 20 ea are 17) si relatia a inceput foarte tare adica, la a3-a intalnire mi-a dat o invitatie la nunta pe care o ruda foarte apropiata de a ei stiind ca suntem impreuna i-a zis sa mi-o dea, apoi m-a intrebat daca vreau sa o cunosc pe mama ei(am cunoscut-o) apoi in urmatoarea seara i-a cunoscut pe ai mei.Ideea e ca am si eu nunta sambata la un verisor primar si am chemat-o prima data a spus ca nu vine si m-am suparat dar apoi a zis da iar acum nu mai sunt eu sigur ca vreau pentru ca suntem doar de o saptamana jumate impreuna si e o nunta destul de importanta...ce sa fac? va rog ceva sfaturi cat se poate de repede; multumesc anticipat

4 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Daca ea te-a invitat la nunta ei de ce sa nu o inviti si tu? Sigur se va supara. Daca nu vrei sa o inviti, nu ii mai aduce aminte de nunta oricum te-a refuzat odata si ca scuza ii spui ca nu ai fost sigur ce vrea. Oricum e doar o nunta, nu te poate face de ras sau ceva de genul, nu?

| ElenaSA a răspuns:

Acum, daca ai invitat-o este greu sa dai inapoi fara sa o superi. Poti sa-ti zici ca nu este neaparata nevoie sa vina si ca daca nu vine nu te superi.

| kevinnn19 explică (pentru ElenaSA):

Pai nu prea pot sa-i mai zic ca nu ma supar ca a vazut aseara ca m-am suparat cand a zis ca nu vine.

| ElenaSA a răspuns (pentru kevinnn19):

Ii spui ca te-ai gandit si te-ai hotarat sa-i dai libertate daca sa vina sau nu.