| kiss1 a întrebat:

Buna'
As avea si eu o curiozitate.
Care(dupa parerea voastra) sunt cei mai buni, cei mai amuzanti si cei mai putin buni tovarasi-(utilizatori) de pe TPU?
ATENTIE!(sincer).

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Sunt foarte multi utilizatori inteligenti si amuzanti, pe care ii indragesc, ii respect si ii apreciez. O sa-i numesc doar pe cativa, si imi cer anticipat scuze, fata de toti ceilalti, numele carora n-o sa mentionez (asta nu inseamna, ca v-am uitat, va apreciez pe toti): bineinteles tu - kiss1, mariana, ioandelasal, constantaproca, Elianna, bacemi, Gabrielă, Brigaela, mira, Arthur, luciana, Dan, JeSsYkA, onutzu™, ursulika, BRO, Roby67, anad, BlackAndWhite, Zbenguici, micurutza2005, aqualuna, gbrltdr, Legiuitoarea, mumoasa, elena, Flav, Sol, Abh, Derye!, Oana, baru, Gânduri albe, vlad_bv, Paul27, kongeriket, Brotacelu, Dragalasul, Carmen, monyk, Silvia, Malvina, Katya, M. S., EUSIATIT, AlanTigergerid, marrr, cristi202, Dany (ordinea n-are nici o relevanta) si multi, multi altii...si nu in ultimul rand - RalucaTPUro. big grin
Iar utilizatorii, care nu sunt tocmai un exemplu bun, sunt majoritatea din lista suspendatilor. N-as vrea sa le dau prea mare importanta, asa ca n-o sa mentionez numele lor.
Numai bine!

5 răspunsuri:
| georgegs a răspuns:

Alex, poate.ruksandra.nu.sunt.sigurstraight facedaca.era.
intrebarea.asta.pusa,acum.o.zi.ziceam.ruksandra.
sigur.
cam.asta.ar.fi.cel.mai.bunhee hee
asa.sunt.mai.multi.de.treabaoh go on

| Bacemi a răspuns:

A vorbi de unii utilizatori la superlativ nu inseamna mereu acelasi lucru. Unii sunt foarte amuzanti si te umpli de voie buna datorita lor ( BRO, ursulika, etc. Pana si Bent cateodata desi e greu de crezut ), Altii sunt foarte inteligenti si au cunostinte certe despre anumite lucruri (Aqualuna, April, Mira, Brigaela, Hep Hap, etc ). Mai sunt si cei foarte sociabili, intelegatori si buni ascultatori ( monyk, onutzu, etc. )

Nu cred ca noi castigam ceva daca mentionam in mod special care sunt utilizatorii care ne displac. Insa putem enunta motivele pentru care unii ne displac :

- intrebari la care poti gasi in 2 secunde raspunul pe net
- intrebari puse dupa si nu inainte de o chestie delicata
- intrebari de genul ma plictisesc si am pus si eu o intrebare
- intrebari de genul ia fundita cat e calda ( gratis )
- raspunsuri la misto
- raspunsuri pline de injurii
- cei care cred ca te cunosc si ca atare n-au ce face decat sa te ia la intrebari
-etc.

| Razvan a răspuns:

Cel mai bun e cel care ocupa locul 1hee hee
Cel mai amuzant userthinking Raposatul Harciog, odihneasca-se in pacesad
Cei mai putini tovarasi sunt suspendati

| kiss1 explică:

Mersi mult pentru apreciere NOname, fundita iti aprtine. love struck

NOname
| NOname a răspuns:

N-ai pentru ce, draga! Am fost doar sincera. big hug Mersi! kiss

Întrebări similare