Ca sa ai prieteni este important sa fii tu insuti, sa nu pretinzi ca esti o alta persoana pentru ca vei vedea ca nu te vei simti in largul tau. Ce ai descris tu acolo este un fel de fata de liceu perfecta. Dar, pentru a avea succes in toate domeniile la liceu, intr-adevar trebuie sa le combini pe toate: sa nu fii tocilara clasei, dar nici cea mai slaba la invatat, sa nu fii retrasa, dar nici foarte indrazneata: mai pe scurt, incearca sa gasesti un echilibru intre toate astea. Cat despre machiat, este si normal sa te machiezi la liceu dar nu foarte strident. Nu prea ma pricep la lucrul asta dar in liceu sunt multe "curve pe romaneste" cum le-ai spus tu. Evita-le si o sa fie totul bine. Mult succes! Viata de liceu este frumoasa daca sti sa ti-o faci frumoasa...
In leg cu prietenii trebuie doar sa fii mai sigura pe tine de ceea ce vrei si sa fii tu insutzi... iar machiajul nu e necesar daca tu te simti frumoasa e destul atata
eu am 15 ani si nu folosesc machiajul. dc nu stiu nici eu... dar nu simt nevoia.