| alexadani a întrebat:

Buna as avea si eu o intrebare dar mai intai as vrea sa v-a povestesc putin sa intelegeti despre ce e vorba. Eu sunt cu prietenul meu de 3 ani ambii am fost virgini. Ne iubim mult si acum dar simt ca relatia noastra s-a cam racit. Avem 18 ani ambii si vreau sa fie ceva serios intre noi doi el doreste accelasi lucru sa ne mutam impreuna si sa fie totul ok. Dar noi nu ne vedem doar in wekend deoarece el sta la tara iar eu la oras si la fiecare sfarsit de saptamana merg la el deoarece am si eu bunici acolo. Ma terorizeaza gandul ca m-ar insela. Pana acum sunt sigura ca nu a facut-o dar ma tem de acum inainte deoarece prietenii sunt rai si parca vad cum ii baga in cap tot felul de nebunii si ii spun sa incerce si cu alta. Daca ar face asa ceva nu l-as putea ierta pentru ca eu nu l-am inselat niciodata si astept accelasi lucru din partea lui. Crede-ti ca m-ar insela? Si cum sa aflu? Dati-mi un sfat va rog! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| DanielDaniel13 a răspuns:

Nu cred ca te-ar fi inselat din moment ce va iubiti asa mult si toate sunt ok intre voi...altfel s-ar fi rasit mult fata de tine.cel mai bine ti-ai da tu seama dupa comportamentul lui.din moment ce vrea sa va mutati impreuna nu cred ca are de gand sa te insele sincer. fundita? happy

1 răspuns:
| alexadani explică:

Daca mi-ati da un sfat ar fi minunatlaughing