| Corina2 a întrebat:

As avea si eu o intrebare tot aud tot felul de zvonuri despre care ar fi cel mai bun antivirus, un raspuns avast, altul AVG, eset... si lista poate continua! Ce antivirus folosesti, esti multumit de el si mi-ai recomanda acel antivirus pe care il folosesti? Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat! Bye

11 răspunsuri:
| User a răspuns:

Folosesc nod32. si da, per total is multumit. Mie'mi place mai mult Kaspersky, e mult mai bun decat nod32. da' baiu' e ca, consuma multe, multe resurse... Deci per total, nod32 e mai bun.

| Catalion a răspuns:

Cel mai bun antivirus e Norton pentru ca asa a iesit la testele facute antivirusilor. Am vazut eu pe un site oficial cu astfel de verificari, dar am uitat adresa. Asta a fost in 2009, dar probabil ca inca e cel mai bun.

| costymaximus a răspuns:

Folosesc avast si nu am nici o problema.

| cretzufinish a răspuns:

Le-am incercat pe toate "renumite". M-am oprit la Avast.

| catthshshshs a răspuns:

Eu folosesc Avast si sunt foarte multumita de el.Crede-ma, am incercat si Kaspersky si Nod32 si ambele m-au dezamagit.Asa ca ti-l recomand cu caldurawinking

| Ionutzsa a răspuns:

Eu am Avast si pana acum n -am avut nici un fel de problema cu elhee hee

| anca_3211 a răspuns:

Eu folosesc BitDefender si sunt multumita. Nu stiu daca e cel mai bun dar pentru mine e cel mai potrivit.

| adydassler a răspuns:

Nod32...winking

| rapidista a răspuns:

Momentan folosesc AVG sunt multumita de el, dar iti recomand Avast cat timp l-am avut nu m-a dezamagit!

| piratu a răspuns:

AVG e bun pentru ca e free(de aia il folosesc multi si are priza la public), dar ce e free clar nu iti ofera calitate, pentru ca sa fim seriosi tu ai muncii la ceva din care sa nu scoti un profit. Exista si varianta cu plata dar ma indoiesc ca o folosesc mai mult din 5% din romani.BitDefenderul e cel mai ok dupa mine desi acum folosesc Kaspersky.Cat despre cel mai bun antivirus... Asta depinde de compania ce produce antivirusul:cat de repede depisteaza noile amenintari tehnologice si elibereaza vaccinul.Eu le schimb in fiecare an in functie de topurile de pe net, de forumuri si de cifra de vanzari.

| verigoiotilia a răspuns:

Eu folosesc avasta si e foarte bun, chiar ti-l recomand
happy