-"As vrea sa ne petrecem amandoi sarbatorile, si langa bradul impodobit sa gasim amintirile pe care le.am avut si le vom avea"!
-"Craciunul asta va fi mai bun,nimeni nu ne va despartii,eu la tine tin,tu la mine tii, esti lumina inimii mele care imi scufunda sufletul intr-o eterna iubire!"
-"Si nimeni numai este pe drum, bradul este impodobit, in casa miroase'a cozonac si a sarmale, cu prietenii mei si cu familia Craciunul ne vom distra in asta sarbatoare!"
-"Si sfuletul meu este intr-o profunda iubire.Este ziua de Craciun,cand toate visele ni se implinesc, si de la Mosu' decat un veac langa tine imi doresc!"
-Ho, Ho, ho! A venit Craciunul, in sfarsit! Serile sa ti le petreci alaturi de cei dragi la o masa copioasa sau vizionand un film la o ceasca de ciocolata calda.Traieste Craciunul!"
Sunt compuse de mine, sper sa-ti placa si sarbatori fericite si tie :*
@Allessutzza14, fara suparare (de fapt cu suparere), crezi ca merita sa iti tocesti creierii ca sa dai aici un raspuns.
Sa zicem ca merita. Crezi ca pe el (utilizatorul) l-ai ajutat sau il ajuta-i daca ii spuneai ca cel mai din suflet mesaj vine spus simplu, asa cum fiecare poate gandi. Nu trebuie ceva alambicat. Niste cuvinte simple sunt suficiente. Deja e o obsesie cu acele urari copiate an de an de sarbatori.
Sa nu uitam :,, Cea mai mare sofisticare e simplitatea. ''
bubu16 întreabă: