Buna. Cel mai bine ar fi sa-i zici ca vrei sa stai de vorba cu ea mai serios.Si cred ca o sa te asculte, adica asa ar trebui. Du-te tu la ea acasa, si vorbeste cu ea, trebuie sa te asculte!. Pa-pa.
In primul rand imi cer mii de scuze dar trebuie sa incep prin a spune URAT DIN PARTEA EI.
In primul rand presupun ca din moment ce tii atat la ea, prietenia asta nu ti-ai facut-o singura, ci ati construit-o impreuna.
Probabil ca ea are mai multe lucruri in comun cu acea fata, si a vazut in ea o prietena mai buna decat tine.
Poate e doar un moft, poate e ceva definitiv.
Ia-o frumusel de o aripioara si vorbeste deschis cu ea, roaga-i si ofera-i sinceritate, si discutati de la egal la egal pe tema asta.
Spune-i clar ca desi tii la ea enorm, nu ti se pare normal sa fii lasata deoparte...
Incearca asta, si dupa, daca poti, raspunde-mi cu ce ai facut, la una din intrebarile mele.
Bafta! P. S : Desi tii la ea, ai grija sa nu te lasi calcata in picioare! Pentru ca se poate folosi de afectiunea pe care i-o porti pentru a se baza in continuare pe tine!
Incearca sa faci cunostinta ca acea prietena.shy stati impreuna ca sa va cunoasteti, intra in vb ca ele(crede-ma asa mi s-a intamplat si mie ca cea mai buna prietena a mea...numai ca ea statea ca 2 baieti, dar am rugat-o sa-mi faca si mie cunostinta ca ei si uite.acum sunt impreuna ca unul dintre baieti :d). sau poti sa vb ca ea si sa o intrebi dc se poarta asa ca tine :d