| chrystyna a întrebat:

As dori sa aflu si eu mai multe informatii despre cum e la academia de politie? E cineva care cunoaste destul de bine cum este acolo? Programul, modul de predare, instructia, avantaje, dezavantaje, etc? Sau cum e la sri? Am auzit ca e mai greu de intrat, dar ma intereseaza mai mult diferenta de program, cum e acolo.Cineva care stie? pls

7 răspunsuri:
| chrystyna explică:

Nu e vb de asta.Stiu care e conceptia despre marea lor majoritate.Acum nu cred ca st chiar toti la fel.Pe mine ma intereseaza sa stiu cum e la academie(din interior). Ca se cred despre ei nu stiu ce lucruri, e partea a2-a.Important e ca au un loc de munca sigur, si daca vrei si inveti ajungi sa ai un post destul de important si bine platit.cred eu

| chrystyna explică:

Mi-a stat bine si in uniforma de soldat la academia fortelor terestre, fara sa ma laud.Doar ca nu mi-au placut unele lucruri acolo.Deci sa nu punem pe toata lumea la un loc.Nu e vorba de cum esti privit de o anumita parte a lumii. E mai important sa ai tu siguranta locului de munca si alte satisfactii.Si ca sa stii si tu, acolo e pe baza de admitere.Intr-adevar,am vazut ca la politie nu se da la matematica(fata de armata unde se da M1), dar tot trebuie sa ai anumite cunostinte.In domeniul respectiv, bineinteles, nu in cel al instalatiilor.

| chrystyna explică:

Ms alin.acele site-uri le-am vizitat.eu as fi dorit niste informatii din interior.pe care le-am aflat deja. dar mersi.

| Incubus a răspuns:

Sti de cati politisti e nevoie ca sa schimbi un bec?(ce iti sta bine in albastru?)

| Incubus a răspuns:

Deci iti sta bine in albastru laughing))))

| Incubus a răspuns:

Da sa traiti!