E posibil, exista si chestii din astea. Si mie imi merge prost fara un motiv anume mai tot timpul, mi-am pierdut toti prietenii, oamenii ma ocolesc sau dispretuiesc fara nici un motiv in viata reala, nu imi gasesc o femeie calumea, m-am apucat si de alcool.
Cred ca sunt in aceeasi situatie ca tine. Acum multi ani cand am facut renovari la apartament am gasit un pieptene bagat in spatele grindei de la parchetul de lemn, cum dracu a fost bagat acolo eu nu pot sa imi da seama ca si sa vrei sa te canonesti sa il fi bagat cu mana si nu puteai.
Cand eram copil am fost plecati la ocnele mari parca, and ne-am intors am gasit in balcon o floare din material de aia de se pune in piept la nunti cred.
Nu mai rade mă, este adevărat
Și mie mi-a făcut cineva farmece sa beau nu mai cafea, nu că ar fi alegerea mea conștienta, știind că pe viitor poate avea efecte negative
Nu cred in asemenea rahaturi, dar cred în consecințele faptelor noastre, dezechilibru hormonal care poate influenta gândirea și alegerile noastre
Ai nevoie de un pisholog că sa înțelegi mai exact cum de ai ajuns in situația asta, nu să cauți o scuză inexplicabil pentru tine
Nu te-a obligat nimeni sa pui sticla la gura și banii in aparate, tu ai făcut-o cu buna conștiința
Toate acestea sunt alegerile tale prin urmare au și consecințe
Ce psiholog. Se vede dupa cum a ales raspunsul castigator. A auzit ce a vrut ea sa auda, puff, are scuza perfecta si aia e. Viata merge mai departe, pacanelele se invart.
Foarte trist sa gândești așa la o anumită vârstă
Sper măcar să ia puțin în considerație ce am zis, deși tu ai mare dreptate... a ales fix ce a vrut să auda
Nu este vorba despre faptul că am ales doar ce am vrut să aud, numai ca la momentul respectiv erau doar două răspunsuri, iar eu l-am ales pe cel mai elaborat indiferent de ce părere a avut persoana respectiva. Eu citesc toate parerile si tocmai de aceea am și pus întrebarea, sa vad mai multe păreri despre ce s-ar fi putut întâmpla cu mine în perioada aceea, daca a fost pur si simplu o tulburare emoțională care m-a împins sa am o viata dezorganizată cum niciodata nu obișnuiam sau a fost ceva legat de întâmplarea cu masca, ceva legat de farmece, în care de asemenea niciodata nu credeam. Vă mulțumesc mult tuturor pentru răspunsuri!
Pt cultura ta generala dedeochiul spre exemplu este acceptat si inteles de stiinta, vazut inteles ca o energie negativa care se rasfrange asupra ta, plecand de la ideea ca noi suntem energie. La fel si farmecele, acelasi lucru.
Cultura mea nu da doi bani pe farmece și alte prostii de genul, dar ce știu este că autosugestia te poate distruge fizica și pishic
Asta cu dovezi reale
Caz real, un prieten care a stat la Dambovicioara mi-a povestit ca vecinii lui erau in scandal cu alti vecini pentru o bucatica de pamant sau ceva de genul, nu mai stiu exact motivul, si fata vecinilor din fata desteapta si frumoasa si toate calitatile ajunsese de nu mai stia cum o cheama, se tampise de tot, si tasu s-a dus la astia si le-a zis nu ma mai intereseaza nici bucata de pamant nici nimic, ce i-ati facut fetii mele lasa-tio in pace si nu mai am pretentii la nimic si si-a revenit fata. Ce farmece sau ce dracu i-a facut nu stiu.
Vorbesc caz real nu povesti, cine nu e patit zice ca nu exista asa ceva.