E clar ca nici chiar tu nu crezi ca exista, din moment ce te astepti sa ti se raspunda in bataie de joc.
De ce e asa de greu sa faci diferenta intre personajul literar sau cel de film si persoanele din viata reala? Fantezia scriitorilor este nelimitata. Asta nu inseamna ca personajele lor exista si in realitate. E ca si cum ai crede in Mos Craciun sau in Zana Maseluta.
Buna,
Cred ca exista "vampiri energetici". Dar vampiri precum cel a lui Bram Stoker...nu. Mi-ar place sa existe, m-as trasforma intr-unul si as trai vesnic. Acum lasand gluma, nu exista.De-a lungul timpului au existat secte, culturi, care credeau in ei, care "actionau" ca si vampiri, dar tot ce au fost: psihopati. Nu mai crede tot ce vezi la TV, mai bine fa ca mine: fii gata oricand sa il arunci pe fereastra
Irina raspunsul meu este ca nu televizorul este otravit numai cu minciuni nu crede tot ce auzi si cum ar putea exista asa ceva. funda?
Va multumesc pentru raspunsurile voastre! Eu am o parere asupra acestui subiect! Dar am vrut sa vad ce ganditi voi a fost o intrebare adresata voua! Si va multumesc pentru ca mi-ati raspuns! dianaalexandra! da este adevarat ceea ce spui majoritatea lucrurilor da sunt doar mituri! Ai un lucru adevarat in ceea ce spui cum ar putea? Pai priveste in jurul tau nu ti se pare ca este imposibil ceea ce vezi cand privesti totul! Oricum iti multumesc pentru raspuns si al tuturor!
gaby0512 întreabă: