1. Sa nu crezi niciodata in fantomele ce te tin de mana si care-ti jura prietenie. Sunt doar minciuni tesute frumos.
2. La greu zambeste doar si imbratiseaza greul. Deoarece mai repede se vindeca inima de ranile vietii decat de cicatricile lasate de,, prieteni,,
3. Singura persoana care-ti merita increderea esti Tu! Toti ceilalti vor pandi momentul sa te traga de pe scena in umbra.
Buna mersi frumos pentru statusuri daca poti sa imi mai dai cateva ar fi ok.Pup
Buna! Sigur.
1. Candva am privit printre ploaia de dezamagiri, plina de ranile provocate de,, prieteni,, si mi-am dat seama ca cel mai mare pacat nu a fost nici sa-mi iubesc dusmanul, nici sa-mi tradez prietenii ci sa imi ofer increderea.
2. Increderea este o piatra rara care daca nu o feresti de mainile,, celor dragi,, se transforma intr-o ploaie de bucatele, mii de greseli pe care le-ai facut incredintandu-ti inima
3. Oamenii nu pot sa mentina vesnic 3 lucruri: Iubirea, puterea si increderea. De ce? Pentru ca odata ajunse in mainile lor, se transforma in fumul ce se ridica in cerul pierzaniei.
Am sa-ti mai compun inca cateva maine ca acum imi pica ochii pe tastatura! pup, bye! Ma bucur ca ti-au placut!
În ziua de azi nu trebuie să ai încredere in nimeni că și cei mai buni prieteni s-ar putea să te dezamagească.
me_3496 întreabă: