Bună intradevăr esti prea mică să pui silicoane, toți te au sfătuit să nu faci asta, decizia i-ți aparține în totalitate, dar gîndește te foarte bine, că odată făcută operația, și poate nu î-ți vor place s au ai dureri, nu m ai poți da înapoi, de ce nu vrei tu să stai așa cum te a făcut Dumnezeu, naturală, de ce vrei să faci modificări, momentan nu ai nevoie deașaceva, nu este o operație de viață și de moarte, nu ai o boală care neaparat trebuie intervenție chirugicală, este un moft al tău care costă 2000 de euro, alții nu au ce mînca, si tu arunci cu banii tatălui tău pe geam, dacă chiar ai atît de multi bani, și nu stii ce să faci cu ei, donează-i. Ajută persoanelecu handicap, copii bolnavi din spitale, faci un gest umanitar de apreciat, dar nu î i cheltuii pe prostia asta de silicoane. Părerea mea, tu faci cum vrei.
Vezi că au sutiene push up la jolidon in carefoour orhideea colentina, mall vitan, plazza Romania, peste tot, si costă m ai puțin decît operația.
Depinde cat de mici inseamna mici la tine, cati bani are tac-tu...
cica nu se mai poarta sanii mari) maine-poimaine o sa se poarte mustata si parul la subrat!
Saracuta de tine, halal mentalitate. Asta vrei tu la 17 anisori? Scoala, eductia ta, pe ce loc sunt? JALNIC! Tu si pustii de varsta ta sunteti viitorul Romaniei...DE PLANS!
Tu chiar vrei sa-ti pui viata in pericol?
Si nu zic acum ca nu ai ce face cu banii, ci pur si simplu e o prostie. Inca esti o copila, ai timp sa te dezvolti fizic! Nu apela la asa ceva, precum silicoanele, multumeste-te cu ce ai! Va veni si randul tau cand te vei mandri cu sani atunci, iar in plus, daca iti pui silicoane cu timpul vei regreta. E o mare, mare, mare, mare prostie sa gandesti asa la varsta ta, iar tatal tau face o si mai mare greseala ca te incurajeaza. Fii cuminte, iti pui silicoane pentru a atrage priviriile baietilor? Sunt si baieti care prefera sani mici, asa ca stai linistita. Nu te prosti, repet! Ai grija de tine, de sanatatea ta. Cine te va place cu adevarat, o va face pentru ceea ce esti tu, nu pentru plastic. Numai bine, ai grija ce faci.
Waaa, nu iti pune! nu fa prostia asta te roog! si sa nu iti mai para ca ai sanii mici, pentru ca corpul tu stie exact cat, cum si ce ii trebuie sa fie echilibrat. Cine te iubeste sincer o sa te iubeasca pentru ce esti nu pentru ce ar vrea sa fii. Asa ca lasa-te naturala o sa fii mult mai apreciata! Si oricum eu zic ca esti prea tanara pentru asa ceva. Ganeste-te bine ca pentru o "bucurie " de cateva luni poti sa suferi o viata intreaga! Sper sa tii cont de sfatul meu ...acum dupa aprecierea ta
Eu te sfatuiesc sa nu iti pui silicoane, mai ales la 17 ani.e o prostie. Pot sa apara multe complicatii in timpul operatiei si dupa. Nu ai vazut cate operatii nereusite sau complicate ulterior?
Cel mai sanatos sfat pe care ti-l pot da este sa inveti sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti. Mai bine iti iei niste sutiene ca lumea decat sa te operezi
Mici si saltareti, mie asa-mi plac
treaba ta ce faci cu corpul tau, dar mai bine ramai naturala
Te sfatuiesc sa nu faci acest pas pentru ca nu numai ca este o irosire de bani (pe care ii poti administra altfel) dar este si un risc pe viata, totodata, pot aparea complicatii (medicii romani nu sunt de incredere)
s-ar putea sa te simti bine primii ani, insa vei trai cu un corp starin in tine, cancerul de san este o boala foarte dificil de combatut...
am vrut sa-ti formezi o parere, atat, tu decizi, insa gandeste-te si la viitorul indepartat cand vei avea copii.
a-i fi surprinsa cat de mult te vei "implini" odata ce vei avea un iubit cu care sa experimentezi.
Sunt vreo 2000euro. iar daca vrei ca sfarcurile tale sa se uite crucis, fiecare in alta directie, pune-ti silicoane. pe langa asta sunt si aiurea la atingere. sunt foarte tari, nu's pufosi si moi si catifelati, parca stau sa explodeze.
Deci:
silicoane? acum serios. eu am sani prea mari si mi-as dori sa-i am mai mici. acum nu se mai poarta sanii mari. hai ma ca oricum nu conteaza cum arata o fata pe exterior, conteaza cum e pe interior. sper sa te gandesti mai bine si sa nu-ti pui. iti spun sigur ca ai arata mult ai bine naturala decat asa...
kiss
Daca la 17 ani iti trebuie silicoane la 19-20 de ani o sa-l pui pe "gagicatu" sa-si faca marire de "trompa" ca nu-ti mai ajunge .
N-ar fi indicat sa faci o asemenea operatie la varsta ta, mai asteapta cativa ani, or sa mai creasca. Daca nici atunci nu esti multumita te poti gandi la o asemenea operatie, dar sa nu fie ceva exagerat (marimea lor)...
anonim_4396 întreabă: