| adelina682 a întrebat:

Bună as vrea sa aflu cum sa fiu bolnava sau sa ajung la spital dar nu cu ceva grav.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La spital poti ajunge numai daca este ceva grav.
Cum tu soliciti sa nu fie grav, atunci nu ai cum sa ajungi la spital nici daca vine salvarea acasa, ca vin acasa si te consulta peste tot, eventual iti fac o injectie si pleaca fara sa te ia.

Iar daca constata ca-i minciuna si nu esti grav bolnava, iti vor da o amenda serioasa ca sa nu mai faci glume proaste, in situatia in care oamenii cu adevarat grav bolnavi pot murii fiindca salvarea este ocupata cu tine, un copil prefacut care se da bolnav.

| sierra1 a răspuns:

Adică iți dorești să fii bolnavă sau cum să te prefaci cum că ai fi?

| gemeni6226 a răspuns:

Pe vremuri elevii mancau creta sa l-i se ridice temperatura.Eu nu am incercat ca preferam scoala sau serviciul orice ar fi fost, nu-mi placea niciodata si nici acum sa fiu bolnava-sunt o fire activa e o pedeapsa sa stau in pat mai mult decat necesita orele de somn.
In rest la spital ajungi deja cu ceva care este destul de grav inca operatia de apendice este cel mai nevinovat dar eu nici asta nu mi-as asuma, imi place sa fiu sanatoasa.

| 1onur a răspuns:

Doamne Dumnezeule, ce aveți oamenii buni! de luni începeți cu bolii mintale!

La muncă trezirea!happy

| Dragobeta a răspuns:

La spital nu ajungi cu fleacuri ci doar daca e ceva grav.
Daca vrei sa vezi cum e intr-un spital, mergi intr-o zi de vizita si intra intr-un salon. Frumos ar fi sa nu te duci cu mana goala. Du ceva doamnelor internate acolo. Orice, se vor bucura de atentie.