Salut! Nu ma deranjeaza ca pui multe intrebari.Sa stii ca nu sunt stupide deloc. Tu pui intrebari in limitele bunului simt, folosind cuvinte decente etc. Dar un singur lucru am sa iti reprosez.Am mai recitit intrebari de ale tale si am vazut ca nu dai fundite! Ar trebui nici sa nu iti mai raspundem la intrebari! Pe viitor te voi ignora!
... e un site cu intrebari dar daca pui prea multe intrebari atunci are si el dreptate!
oricum nu este si cazul tau, fiindca desi ai multe intrebari, sunt intrebari rezonabile!
raporteaza-l cand mai raspunde la intrebarile tale, si fa la fel si cand iti trimite mesaje!
de asemenea poti sa ii trimiti un mesaj lu stelatpu ca sa se ocupe de asta!
BrokenAndBeautifulReloaded nu dau fundite celor care imi cer.Pe viitor o sa incerc sa dau
Faza aia cu intrebarea adica imi plac dar unii nu sunt chiar asa de draguti.Si termina cu amenintarile.
Si nu ma mai baga in seama m-am saturat de tine.Nu mai are voie omul sa mai puna o intrebare.
Auzi fat-o
stiu ca te referi la mine
TPU este un site cu intrebari,,
si faza aia cu bebelusii (care tie nu-ti plac), dar, tu ce ai fost prima oara, o vaca in corp de om, una care daca gaseste un site, pune toate intrebarile fara mila . 122 de intrebari intr-o luna jumatate.
Asta nu-i om. OPRESTETE CU INTREBARILE
ca de nu, am eu grija personal de tine...
MadaAwwr întreabă: