| A_1809 a întrebat:

As vrea sa cer niste sfaturi in legatura cu o chestie care nu-mi da pace... Sper sa nu va plictisesc prea tare pentru ca e cam lunga povestea.
Totul a inceput acum 3 ani(aveam 13 ani - poate credeti ca sunt nebuna... daca de atunci continui cu asta. poate asa esad ). Veneam de la scoala si l-am intalnit pe el. Mi-a cerut numarul am acceptat sa i-l dau si am inceput sa vorbim prin mesaje un timp dupa care m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna. mi se intampla pentru prima data...am acceptat.Si asa a inceput totul.Am fost impreuna vreo 3 saptamani dupa care mi-a zis ca sunt prea fitoasa si ca nu poate sa ma mai suporte(sincer asa era). Am stat despartiti vreo 2 saptamani dupa care iar a venit la mine si ne-am impacat.Si asa s-a intamplat 2 ani.In ultimul an a inceput sa fie si cu alte fete si eu la randul meu cu alti baieti. El de fiecare data cand afla ca sunt cu cineva incepea sa-mi trimita mesaje ma desparteam de persoana respectiva si iar eram impreuna un timp dupa care aceeasi poveste, ne desparteam.Si eu la fel faceam cand era cu cineva. Faceam ce faceam si se desparteau si eram impreuna.In fine asa au trecut 3 ani.Prin iunie a inceput sa-mi trimita iar mesaje ca vrea sa ne vedem. ca ii e dor de mine. Am fost de acord am vorbit si ne-am intalnit vreo doua saptamani dupa care am zis sa incetam ca asa e mai bine pentru amandoi.
El a fost de acord ca noi nu putem fi impreuna mai mult de o luna si atunci am incetat.Au trecut 4 luni si acum a inceput din nou sa-mi trimita mesaje. Ne-am intalnit iar si am inceput sa ma atasez din nou de el(el este totusi impreuna cu cealalta). I-am cerut sa se desparta de ea dar lui ii e teama sa nu se desparta de ea si apoi sa fim un timp impreuna si apoi ...ca de obicei sa ne despartim. Spune ca tine mult la mine dar ii este teama de ceea ce-as putea face daca se desparte de ea (pentru ca el tine foarte mult la ea din cate am vazut dar nu atat de mult incat sa poata sta departe de mine din cate mi-a dat de inteles.). Imi zice ca asa suntem noi fetele ca vreau sa-l despart si dupa sa zis "l-am mai despartit de una ". Da intr-adevar asa am zis pana acum. Dar acum chiar e altceva.
Acum chiar mi-am dat seama ca vreau sa fim impreuna. dar cred ca e prea tarziu.
Cum sa fac sa-i arat ca nu vreau doar sa se desparta de ea?

Va >multumesc...big grin<

Si sper ca nu v-am plictisit prea tare.

5 răspunsuri:
| IQOnly a răspuns:

Lunga... dar se pare ca nu poti sa renunti la el.

| lia a răspuns:

Adelina, ce te face sa crezi ca de data asta situatia se va schimba?
Iti dau un sfat prietenesc, nu te mai impaca cu el. Nu vezi ca astfel nu-ti faci nici tie bine si nici lui? Dragostea inseamna si siguranta... dar nu siguranta ca-l ai la picioarele tale ori de cate ori vrei tu.
Nici tu nu poti fi sigura ca asta-i ce-ti doresti. Asta iti doresti in acest moment doar pentru ca el nu mai vrea sa se desparta de actuala sa prietena.

| buburuzAndreea a răspuns:

E clar ca tineti mult unul la celalalt si ca asta e motivul pentru care orice s-ar intampla, nu puteti renunta la ceea ce aveti voi. In primul rand trebuie sa ii spui ca de data asta e altfel si ca esti pregatita sa faci tot ce iti sta in putere ca sa aveti o relatie nirmala, linistita, fara sa va mai despartiti din 3 in 3 minute. Important cred ca este sa vii si cu solutia. Sa ii spui care e motivul pentru care nu puteti sa rezistati fara sa va certzti. Poate trebuie sa va purtati altfel, sa faceti un compromis. Intr-o relatie serioasa nu orice cearta duce la despartire. Exista neintelegeri, e normal, dar e foarte important pentru amandoi ca ele sa fie depasite si mai ales ca fiecare sa invete ceva din incidentul respectiv si greseala sa nu mai fie repetata. Sper ca dragostea lui pentru tine sa fie destul de puternica sa renunte la fata cu care este acum. O va lasa pe ea doar daca va fi convins ca voi puteti sa rezolvati problema si sa aveti o relatie linistita. Cel mai greu probabil va fi sa il convingi ca asta e posibil. In rest, daca va iubiti, sunt sigura ca veti putea rezista daca va doriti asta destul de mult. E mult de munca, dar e frumos sa stii ca orice s-ar intampla, cel pe care il iubesti nu va renunta niciodata la tine.

| Orannginna a răspuns:

Nu pot sa-ti spun decat ca ulciorul nu merge de prea multe ori la apa! Si la tine, s-a cam spart.

| El a răspuns:

Daca ati fost impreuna atata timp, inseamna ca te cunoaste bine si poate avea incredere in tine. deci spune-i totul in fata si o sa fie bine. dar pacat de cealalta fata.

Bafta