| gabitza05 a întrebat:

Buna!

As vrea sa imi spuneti cum sa fac sa nu mai fiu asa emotiva sa nu mai pun totul la suflet? Ieri am fost ascultata la scoala si dupa ce ca aveam foarte multe emotii si eram foarte rosie au inceput si colegii sa rada de mine ca vorbesc foarte incet si ca sunt rosie rau iar eu in loc sa ma iau de ei m-am facut ca nu ii aud. M-am saturat sa par sau sa fiu mereu fraiera clasei care
nu comenteaza niciodata si care le permite orice sad. Dupa ora ma durea capul foarte tare iar cand am fost la baie mi-am dat cu apa pe fata deoarece am crezut ca ma doare capul datorita rosetii din obraji.
Mi-ar placea sa vorbesc cu un psiholog care sa ma invete sa nu mai fiu asa sad
Ps: sunt clasa a 11-a.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga gabitza05, o sa-ti treaca cu timpul, cand vei mai creste... Si eu am fost asa, dar in faculta aproape mi-a trecut, daca am avut vreo 2-3 episoade din astea nasoale cum ai patit tu, si asta in decursul a 6 ani.
Nu stiu daca e cazul sa mergi la psiholog, poate daca ai bani de aruncat, ce sa zic incearca. Nu ai psiholog la scoala, ar fi mai simplu sa mergi acolo.
Incearca sa nu te mai gandesti ca te vei inrosi, fa-ti multi prieteni si exerseaza pe ei ( adica incearca sa porti discutii cu ei, baga-te in seama, fa-ti curaj sa-ti sustii opinia), imbraca-te mai subtire ca sa nu-ti mai fie asa de cald cand te napadesc emotiile si lasa-ti parul liber ca sa mai ascunda obrajii rosii laughing Si nu in ultimul rand- inchipuie-ti ca sunt toti dezbracati, cine stie poate prinzi mai mult curaj.winking
Numai bine!

1 răspuns:
| selecta a răspuns:

Si eu ma inrosesc la fata in situatii mai deosebite, dar cu toate astea nu-mi pasa ci dimpotriva fac haz de necaz, rad, si merg mai departe, caci facand astfel demostrez celorlalti o persoana care isi ia in ras defectele si in modul acesta si ei v-or uita de aceasta mica tradare a emotie si anume inrosirea obrajilor, incearca si tu sa adopti o atitudine asemanatoare succes!