Joaca-te cu el si dupe incearca sa ii dai sa manance.Nu cred ca o sa-l pierzi. Oricum du-te la veterinat mereu cu el cand iti cere.Succes!
P. S Sa imi spui cum a fost! Lasa ca se face bine nu mai fi trista. Pup
Saracutzul...trebuie sa il obligi cumva, sa ii torni niste lapte cumva, sa ii tina cineva gura dischisa si sa ii torni iar eu va fi nevoit sa inghita, pentru ca nu stiu alta posibilitate,
Sa imi spui si mie cum a fost! da? sper sa se faca bine
Poate ti se pare amuzat dar sunt sigura ca asta e solutia vb cu tatal tau spune-i sa puna in foc un fier nu stiu daca orice tip de fier apoi sa il puna catelului pe nas.nu te tema daca va schiorlai e ceva normal. dar o sa vezi ca o sa-i treaca si fa asta cat mai repede daca nu vrei sa moara.succes sa imi spui daca a mers
Ionela, nu pot sa ii fac asta
lory, cum sa ma joc cu el daca de-abia sta in picioare, e slabit din cauza ca nu a mancat mi se rupe sufletul cand il vad asa...
o sa va anunt daca se face bine Doamne ajuta!
Vezi sa nu aiba parvoviroza...si al meu a murit din cauza asta.
Daca e asa...nu stiu daca mai rezista.
Iubita eu vb serios.va functiona.ai mei asa faceau fiecarui catel pe care l-am avut.nu mai stiu exact cum se numeste boala care o fac.acum nu stiu ramane la alegerea ta.ma mai repet va functiona.uite ia id meu ca sa-ti explic mai multe:petrea_nl
PowerKoko întreabă: