anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna :*!
As vrea sa o iau pe verisoara mea vineri la scoala, dar a doua oara am dirigintie, ce as putea sa spun dirigintei?:-s pentru ca ea ma va intreba " cine-i fata? si de ce a venit? " si nici sa plec nu pot ca ii diriga si. na chatterbox ma ajutati va rog cu o idee >:"?
pentru cel mai bun raspuns, dau fondita! love struck

6 răspunsuri:
| Ancutsa a răspuns:

A fost totul ok, datorita voua love struck.
va multumesc! >big grin

| cipri08 a răspuns:

Inainte de ora ii explici pe hol si o sa scapi de intrebarile ei de fata cu colegii.winking

| Denisse_8813 a răspuns:

Nu ai precizat ce varsta are verisoara ta, insa daca e mai mica ai putea sa spui ca nu are cu cine stea acasa, iar daca e mai mare...nu stiu, sa spui ca ea a terminat orele si ca trebuie sa te astepte sa mergeti amandoua la tine acasa(ea sa ramana la tine) pe motiv ca parintii vostri au plecat in alta localitate, stii tu...neamurile de la celalalt capat al tarii big grin thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

II spui adevarul, pe care no nu-l cunoastem.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ceva de genu < doamna diriginta verisoara mea are o problema foarte grava si nu are cu cine sa stea si am aduso sa stea cu mine la aceasta ora >

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ceva de genu < doamna diriginta verisoara mea are o problema foarte grava si nu are cu cine sa stea si am aduso sa stea cu mine la aceasta ora >