| Mihaela_2782 a întrebat:

As vrea sa stiu ce parere aveti despre persoanele de pe TPU care scriu in orice alta limba numai in romana nu.
Adica in loc de "cand" scriu "cand", in loc de "care" scriu "care", si multe altele...
Dupa parerea mea ar trebui sa respinga astfel de intrebari de pe TPU!

4 răspunsuri:
| RloveR a răspuns:

Acest limbaj "bizar" este folosit din intamplare pe messenger si pana la urma iti "intra in vene" laughing de ce sa respinga intrabarile care contin acei termeni?straight face PS: e in totalitate limba romanawinking big grin.

| AnaMaria42312 a răspuns:

Deja scrie, cand vrei sa pui o intrebare, termenii care nu trebuie sa ii folosesti. De asemenea emoticoanele. Dar nu se verifica fiecare intrebare si asa mai ajung si de astea. A si. Chucky17, asta deja nu se mai numeste romana, ci r0m@n@.

| misskitty a răspuns:

Este o porcarie pentru ca pierzi timp incercind sa descifrezi ce vrea sa scrie respectivul.si nu sint nicidecum mai interesanti, cum probabil cred ei(cei care folosesc aceasta pseudo-scriere)

| Hmmmm a răspuns:

Pai e f simpu.
acele persoane ori au uitat sa scrie si sa vb in lb romana, ori vor sa ne chinuie p noi, astea care nu cunoastem lb messengeriana. oricum noi suntem principalii vinovati ca acesti oamen, care scriu in halu asta, mai scriu aici. daca, noi astea care ne chinuim 10 min sa deslusim misterul p care vor sa ni-l zica, nu ne-am mai chinui si nu le-am mai raspunde la intrebari, nu ar mai scrie asa.si eu ma chinui uneori sa ii inteleg p unii d aici, dar d cele mai mute ori renunt mai ales daca am d citit un intreg roman.si eu folosesc prescurtari, dar nici chiar in halu ala.