La Lady's.Produsele sunt foarte ieftine, se vad rapid.
Nu esti obligata sa faci comenzi lunar.Comanda minima este de 133 lei, la care castigi 25%, respectiv 33 lei.
Daca recomanzi si altora, poti castiga din comenzile lor pana la 17, 5% un bonus care odata acumulat poate fi folosit pentru comandarea gratis a produselor dorite sau pretinderea sumei acumulate prin mandat postal sau pe card.
Pentru inscrierea gratuita, acceseaza
http://ladys.ro/a/BBORCekh
La primele comenzi, in colet vei primi si testere gratuite de parfumuri si cataloage!
Mult succes!
Eu sunt si la avon si la oriflame
iti zic eu avantajele si dezavantajele la fiecare in particular daca vrei
add bia_coolgirl94
La oriflame trebuie sa platesti taxa de inscriere, la avon nu trebuie, la oriflame trebuie sa iti cumperi "pachetul de inceput" - brosura si alte prostii - la avon o sa primesti cel putin o brosura gratis... Acu tu sti ce-i mai bine pentru tine.
Detalii despre promotiile Avon gasesti pe www.claudia09avon.eu
Buna. Mama e reprezentat AVON si eu cred ca e foarte fain. Primesti cadourii, la o anumita suma comandata mai primesti cate o geanta sau niste bijuterii, depinde.
Dar aloege'o pe care crezi tu ca e mai buna
Avon are oferte super mai ales pentru cei noi inscrisi.Nu lipsesc cadouriile din fiecare comanda.
INFINITY:cosmetice, parfumuri, bijuterii, textile, detergenti, electice, electronice, papetarie, art. uzcasnic, imbracaminte.comisioane 15-30%, livrare prin curierat. Termen de plata a fact 30 zile.Vizitati catalogul on-line http://www.infinity-trade.ro
E-BIJU-o bijuterie este mereu un cadou perfect.
catalog www.ebiju.ro Termen de plata a fact 28 zile inscrirea doar in 10 min.
AVON-catalog on-line www.avoncosmetics.ro termen de plata 16 zile,+cadouri la fiecare comanda (ex prima comanda 25% comision factura +perle de bronzat(in val de 40 lei ) cadou.Mai multe detalii raceancecilia@yahoo.com
Va recomand produsele oriflame, pentru comenzi( Bucuresti) sau pentru inscrieri ca reprezentanti( in toata tara) add oriflame_pentru_tine@yahoo.com. Pentru campaniile 16(curenta) si 17 nu se plateste taxa de inscriere +primesti si un card cu care poti cumpara anumite produse cu discount mai mare
Si la avon si la oriflame si la lady's Mama mea e reprezentant la oriflame si la avon iar; a lady's o prietena si e convenabil la toate 3
La Avon castigi f multe cadouri si poti ajunge la un discount de 30&. Pe cand la oriflame poti ajunge la un discount de pana la 50% plus de asta, la oriflame daca devii director, castigi 5834 ron+100$+un salariu de 2200 ron! Asta numai daca ai in spate o echipa de minim80 de pers! eu inscriu reps Avon&Oriflame! Daca te intereseaza uite nr tel:0765343700(Lumy) sau id mess: l. avoncosmetics, lumyoriflame
Alx_Alexandra_2000 întreabă: