| yoo_2743 a întrebat:

as vrea sa stiu si eu ce semnifica daca visez vulturi
am visat ca veneau tot mai aproape de panant si chiar as vrea sa stiu ce semnifica! multumesc

Răspuns Câştigător

Vultur- Propria determinare, ambitie, vointa, dorinta de a reusi, de a depasi rivalii, forta de a invinge, agresivitate, atac; atrage atentia asupra relatiei tale cu superiorii, cu persoanele mai puternice, cu rivalii sau dusmanii; personalitate puternica;
-Vultur in zbor, pe cer, deasupra capului - Pericol de a fi atacat de persoane cu mai multa putere, ai concurenti puternici, lupta cu rivalii va fi acerba, fii pregatit oricand de un posibil atac;
- Vultur Stand - Ambitii mari, dorinta de a-ti depasi inamicii, pregateste o strategie pentru a atinge victoria
-Vultur Mort - Ai scapat de un inamic, ai forta de a-ti depasi dusmanii, cei care vor sa para puternici, pot fi invinsi.

Sper ca te-am ajutat.love struck

Fundita?love struck

1 răspuns:

Vultur- Propria determinare, ambiție, voință, dorința de a reuși, de a depăși rivalii, forța de a invinge, agresivitate, atac; atrage atenția asupra relației tale cu superiorii, cu persoanele mai puternice, cu rivalii sau dușmanii; personalitate puternica;
-Vultur in zbor, pe cer, deasupra capului - Pericol de a fi atacat de persoane cu mai multa putere, ai concurenți puternici, lupta cu rivalii va fi acerba, fii pregatit oricand de un posibil atac;
- Vultur Stand - Ambiții mari, dorința de a-ți depăși inamicii, pregătește o strategie pentru a atinge victoria;
-Vultur Mort - Ai scăpat de un inamic, ai forța de a-ți depăși dușmanii, cei care vor sa pară puternici, pot fi învinși.

Sper că te-am ajutat.love struck

Fundă?love struck