Buna :*,
am citit postarea ta si mi-am adus aminte de timpuri demult trecute. Si mie mi s-a intamplat exact acelasi lucru. Si acel "el " al meu, ma urmarea cu privirea, apoi am ajuns sa fim impreuna, ca dupa putin timp sa ne despartim. Cand iti zicea " ce greu imi este sa ma abtin in preajma ta ", se referea pur si simplu la faptul ca ar vrea ceva mai mult ...sti tu , asa sunt toti. Mie un an de zile mi-au curs ochii dupa ce m-am despartit de persoana respectiva, si e mult spus ca am stat o luna cu el. A inseamnat foarte mult pentru mine si vad ca esti cam in aceeasi situatie. O sa depasesti tu momentul, toate vor ramane amintiri, iar dupa o perioada cand vei privi in urma vei zambi si iti vei spune " da frate, uite-l, p'asta eu chiar l-am iubit " ...ma rog. Cel mai bine ar fi sa-l eviti, asa ti-ar lua mult mai putin sa-l uiti. Eu una asa am facut.Cam atat am avut de spus . Si, nu mai fi suparata :*. Trec ele toate
Te-am pupat.
Buna :* eu cred ca te-a placut daca te urmarea.insa poate si-a dat seama dupa ce ati petrecut acel timp impreuna ca nu va potriviti sau pur si simplu e nehotarat crede-ma asa sunt multi baieti.rar gasesti unii sa te iubeasca si se te aprecieze asa cum esti.si poate nu a vrut sa te faca sa suferi si ti-a zis ca nu mai vrea sa va vedeti. daca s-a mai intamplat ceva ma anunti interrsanta povestea ta:* bye. aa si crede-ma ca si mie mi s-a intamplat vorbeam, ne intelegeam bine.si deodata pa:d
Si tot ce zicea el ca... e pentru binele meu si ceva de genu` erau doar niste abureli? nu imi vine sa cred! adica, atunci cand plangeam eu i-a venit si lui sa planga si chhiar am vazut cateva lacrimi, erau false? nu imi vine sa cred! acum as vrea si eu sa imi dati niste melodii care mi se potrivesc, acum ascult crazy win-spunem adio
Nu au fost doar abureli. Dupa tot ce ai spus tu aici, eu una cred ca a tinut la tine, nu conteaza cat, conteaza ca i-a pasat de tine, avand in vedere ca si lui ii siroiau lacrimile. Na ...acum e complicat. Si eu ma simteam oribil, mai ales cand am constatat ca el de fapt fusese tot timpul indragostit de altcineva . Gandeste si tu pozitiv, gandeste-te ca a fost indragostit de tine, si ca ai fost o lui iubita. Sincer iti spun, uneori, doar cu amintirile ramanem. E trist ca dracu', stiu stiu! Dar asta'i realitatea. In legatura cu melodiile, eu cand sunt trista ascult Vescan si Ligia-Ultima Ploaie sau Vescan - Dansez cu pozele vechi sau DaOne ft Ewa - cat de mult raneste dragostea sau Chriss feat Allexandra - Ultimul vers sau Chriss & Allexandra - Strig spre tine sau Smiley ft Adi - Cuvinte sau Bullet - a fost odata si lista poate continua. Numai eu stiu cat am plans pe melodiile astea .