| raluca0306 a întrebat:

As vrea sa va pun o intrebare. Este vorba despre prietena mea cea mai buna. Pana acum am fost foarte bune prietene. Dar de cand sunt cu un baiat de aproape un an,nu mai suntem ca inainte. Nu stiu,poate e vina mea,dar fiecare are alte treburi. Adica eu ies mai mult cu el,cu prietenii din grupul lui,si am devenit foarte buna prietena cu alta fata, care e din acelasi grup. Ea de asemenea pot sa zic ca iasa cu alti. Nu pot sa zic ca nu mai tinem legatura, doar ca imi este teama de altceva. Intre mine si prietenul meu sunt 4 ani. Deci e in ultimul an de liceu si foarte curand va pleca la facultate in alt oras. Atunci probabil nu vom mai fi impreuna,el acolo eu aici. Si mi-e teama ca mi-am pierdut un prieten iar mai apoi o sa fiu singura,adica atunci nu cred ca voi mai iesi tot cu aceiasi din cauza ca nu mai sunt cu el. Intrebarea mea este, daca sa incerc din nou sa ies cu ea si sa petrec mai mult timp cu ea, sau sa las lucrurile asa cum sunt? Va multumesc celora care au citit tot...

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Intr-o prietenie adevarata nu conteaza ca x are alti prieteni, iar y face parte din alt grup.Intre x si y exista o relatie separata, indiferent de cine mai este implicat in viata fiecareia.Doar ca o prietenie se bazeaza si pe anumite confesiuni, pe pastrarea unei legaturi, indiferent de distanta sau ocupatiile fiecareia. Daca vrei s-o pastrezi, reia mai des legatura cu prima prietena.Referitor la iubitul tau, departarea poate consolida o relatie, sau o poate estompa.In viata, la orice schimbare, intervin si personaje noi, asa ca trebuie sa accepti orice modificare ce v-a interveni in relatia voastra.Manifestarile de gelozie fata de cineva aflat la distanta, strica repede relatia.Esti la varsta la care vei cunoaste si tu si el multe alte persoane.E normal asta, desi disparitia cuiva din viata noastra ne doare o vreme.

0 răspunsuri: