Ma joc cu talente,si cu fite, sunt printesa intre fetite
Am fite de la Paris, sunt printesa ca din vis, am pigmentul colorat si sclipesc ca un diamant
Fite, gesturi si tupe asta e talentul meu, pe ecran da foarte bine o printesa asa ca mine, stiu sa-nvart totul in loc,dobor prostii dintr-un foc.
Sunt si doolce si amara,depinde de vrajeala~~sukarime si talent, dobor orice clasament~~diamant adevarat, exemplar unikt~~
''~vrei sa fii stilata.ACCEPT,RESPECT.dat n-ai clasa sa stii. exagerezi, meditezi.incerci sa ma COPIEZI''~
"[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥""
Le pui conditzii, la toti care t vor Uita-te dar nu atinge, si uite-asa tu ii omori Fermecator, ai un zambet criminal Si fundu' ala ar trebui sa fie ILEGAl Este extraordinar mersu' ala intepat Iese din normal mersu' ala elegant Stii prea bine, la tot ce ma refer Graviteaza toti in juru tau fara vreun reper Ash vrea sa-ti cer, sincer un autograf Semneaza Domnïshoara care te-a dat peste cap!
Mersul meu de scena… Te baga in dilema… Vorbesc ca O profesoara… cu un cuvant te bag in Boala… pozez pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy
M-am nascut sa joc pervers pe sistem periculos, sunt micuta si versata si de multi invidiata. Ochii verzi si pielea fina pentru el sunt o REGINA
ca tine intr-o zi vad 10.stilul tau ma lasa rece.nu esti primul care incearca cu vrajeala sa ma fac.din grupul pustoaicelor.tu te-ai dat la SEFA LOR
recunosc, m`am prefacut. Dar am ajuns unde am vrut.Shi am tacut cand am plecat.si am zambit ca a meritat!""
Merg incet inspir talent c-am venit din occident ca sa strig in gura mare"copia" n-are valoare
Asta-s eu si n-ai ce face,mami alta nu mai face
"? Plina de Idei pentru o iesire din Banal,acea Copila cu Acel Ceva Special. Buna sau Rea, Dulce sau Amara, raman ORIGINALA"?"
___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___
Azi e unicat, maine e copiat, dar niciodata egalata
Are numai 15 ani si nu stie c simte.Astazi te iubeste.Maine te minte...Dar nu incerka s`o schimbi. Asa e ea! Dk ie a lui.Nu poate fi si a ta
In ambitia mea vorbeSti cu ea Da stai asa ca nu e asa! Jura`te pe mama ta ca nu mai ai drag de mine Sh ca stai cu ea doar din iubire. Nici nu sti ce sa mai zici, ca sa ma oftiki.]"
Ma urasti?
Problema ta!
Ma copiezi?
Nu`mi ajungi nici pana la picioare!
Ma iubesti?
Ce bine...si eu pe tine!
Un sfat?
Nu te lua de viata mea!
te-am amagit?
Scuze,n`a fost cu intentie!
te-am insultat?
Foarte bine, meritai!
te-am jignit cand nu era cazul?
Iarta`ma!
Ma invidiezi?
Incearca sa fii mai bun daca poti!
Ce fac cu viata mea?
Ce vreau!
Ai zis ce`ai vrut?
Ai sa asculti si ce nu vrei!
Vrei sa te multumesc?
N`o sa ma schimb niciodata!
Rea?
Cu cine merita!
ti-am zis ca te iubesc?
Am fost sincera!
Bunul meu simt?
Depinde de al tau!
Copilaroasa?
Da, pentru ca asa vreau!
Matura?
Cand vreau!
Prietenii mei
Cei mai tari oameni
Vrei sa mi fii prieten
Demonstreaza mi ca meriti
Te urasc
Mi ai dat motive
Falsa
Doar cu unii
Te deranjez
Iarta ma dar chiar nu mi pasa
fiecare lucru isi are vremea potrivita si fiecare clipa isi are nebunia i de-o clipa
I’ll never stop believing.
Simplă în cel mai complex m0d,timidă cu un tupeu fantastic, energică într.o lene n0t0rie,zăpăcită în cel mai serios m0d,0ptimistă în cel mai pesimist m0d p0sibil,rea dar totuşi bună!
SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` esentZa tare, asta e | FetitzA | Care te-a ridiCat | MEREU | in piCioare
Poate draguta,poate o scorpie,poate urata,poate frumoasa,poate nebuna, poate serioasa. poate EU! ce unii au si nu stiu sa pretuiasca, altii cauta si ar da orice sa aiba!""
Mi'e dor de ...nu mai conteaza. OoRgOoliul meu nu se mai pateaza!
I don't like to be bad I'm just tired to be nice
Nu sunt` o papusa` de portselan`! Dar stii bine cand vreau pot sa te am`
"~DuLcE SaU AmArA,cuminte SaU VuLgArA,Sunt o FiInTzA rara si RaMaN OrIgiNaLa!~"
Am un talent nativ.Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ!
Figuri,fiţe şi talent, asta-i stilul meu recent!
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti!
Te dOaRe` cand veZii ca nu'mi paSaaa Si iti zIc mereu 'Nu may conTeaZzaa'. Lasa
"•Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva • ""
"Numai ea gaseste privirea sau fraza simpla care pune balSam pe raniLe mele! Te iuBesc:X
"Te Urasc? mi-ai Dat Motive. Ignoranta? Cand Nu Vreau Sa Vorbesc Cu Tine Falsa? Doar Cu Unii Te Deranjez? Chiar Nu`mi Pasa.""
"In aceasta viata dau totul pe fata.asculta-ma si invatacea mai tare faza e ca de fraieri nu imi pasa.criticile si impresiile nu ma intereseaza.AMBITIA ma caracterizeaza! :X""
Asta e! Nu ma schimba lumea toata.Asta e! Nu ma schimb nici sa ma bata.Asta e! Sunt nebuna declarata. Spune-mi! Daca ma placï asa!\""
" Ma numesc cum ma numesc si ma cheama cum ma cheama! Punct."
" Incerc sa ma gandesc cum ma pot gandi la ce vreau sa ma gandesc… "
» " O tigara iti scurteaza viata cu 2 minute…
O sticla de bautura iti scurteaza viata cu 4 minute…
O zi de munca iti scurteaza viata cu 8 ore! "
» " Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit. "
Nu-mi mai dati sfaturistiu sa gresesc si singur! "
» " Ca sa poti sa iti depasesti instinctele, trebuie sa stii sa iti controlezi vointza! "
" Inca un an din viata a trecut am trait doar cum am vrut! "
» " Este adevarat ca "banii vorbesc: cel mai adesea ei ne spun La revedere!
Pun ganduri in randuri scrise-n rime. Nu sunt model pentru nime nici pentru mine "
" Buna! Nu-mi pasa! Pa
"Invata`ma sa te pierd, si-apoi sa te am iar
"Ce mi-am dorit, am langa mine! :X"
"POarta-te frumos Cu ea Ca e prea mica si nu StiE Ce Vrea []"
""♥Nu faci nimic Ai impresia ca eu stau sa te astept Dar de fapt eu
ma indepartez incet Te uiti atent ma privesti cu regret asupra
mea nu vei mai avea nici un efect♥""
"Fii unica si diferita, spune DA!"
"Vei cauta privirea mea, in fiecare ea din viata ta! :X"
"Nu pot uita ce tu ai uitat
"Ea nu prea stie ce se intampla, dar stie ca o adori! Tu sti ca ei nu`i
pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se lasa greu, iti place ca e
cuminte...Tu nu prea o minti pe ea.Dar ea mereu te minte!"
"Au fost zile si noptzi, au fost tigari si sticle! Au fost poze, si lacrimi
, si diverse tentative
"Zambesc Si gata! Se`ntoarce roata! Nu mai sunt fata ce`
ieri` plangea Zambesc, si gata De azi sunt alta`! :X"
mai bine taci, te porti ciudat Nu stii ce faci! "
"Nu m`ar deranja daca ai zice adevaru` din viata mea! Decat sa mintzi
"Ce cautzi tu in mintea mea, nu stii ca am pe altcineva?! Ce cautzi tu in gandu` meu?! Oare ce ar spune prietenu` meu?! :X"
"Am toate defectele posibile, care atrag privirile Si starnesc invidiile
"Intoarce Capul Si Priveste-ma! Vreau Doar Sa Vezi Ce Ai Pierdut, Ce
Ai Uitat Te Rog Sa Nu Ma Suni Scuteste-ma! Ti-a Fost Si Bine,
Dar Stii Bine Ca Ai Ratat! "
"Iar Am Iesit Pe Strazi, In Casa Nu Mai Rezist. De Astazi Tin
TINE Iar eu iti voi sopti incet : AI FOST PTR MINE, ACUM FII
"N-am Chef De Jocuri, Sa Nu Imi Faci Vreo Gluma Proasta. Eu Chiar
Te Plac Tu zici '' Lasa, Lasa Voi Devenii Mai Mult putin Decat
Geloasa, Suna Ciudat Dar Chiar Imi Pasa! "
"Va Venii Vremea Sa Vorbim Din Nou Eu O Sa Rad De Multe Tie O
Sa-ti Para rau! Ma Crezi O Figuranta O Tipa Neimportanta Te
Inseli Prea Tare, Aparentele'S Inselatoare! :X"
Ea e Purr si Simpluu` Ea!
"Va veni o zi cand imi vei spune : EU nu sunt pentru ALTA sunt pentru
PTR ALTA
Regim De Vise Sa Te Uit Mi-am Permis! \
Sunt 5 lucuri in viata care nu pot fi recuperate:
1. o piatra dupa c ai aruncat-o in mare
2.o vb dupa ce ai spus-o
3. o sansa dupa ce ai pierdut-o
4. timpul dupa ce a trecut
5. iubirea pentru cel ce nu lupta
-Am nevoie de tine te vreau offline
-Sunt o mica finete invidiata de multe zdrente.
-Macar eu pot tine dieta, tu nu!
-Poate ne casatorim pe mess
-Bai, sunt smechera, nu te pune cu mine!
♦Imi Spuneai K Sunt Un Inger Pentru Tine…st cuv cu care u inima mi-ai frant, acum stiu ca-n serile senine, uneori sh ingerii mai plang
♦Te uiti ca Fraierul in trecut. Abia acum Iti dai Seama ce`ai Pierdut.Cand ma Vezi ca Zambesc frumos. Iti dai Seama ca esti cel mai mare Prost!
♦cine ne iubeste ok cine ne barfeste ne pisham pe ei ♦Razbunarea nu-mi aduce satisfactii.insa indiferenta mea ti-o daruiesc cu multa dragoste}{De ce sa plang atunci cand pot sa rad?
♦Am ramas la fel de inocenta. diferenta este ca acum nu imi mai este frica de aparenta…iubesc p cine ma iubeste.
♦Am invatat sa respect.ea respecta doar banii.am invatat sa lupt singura.ea e zero fara tati si mami.stii ca u ai aleas.eu am drumul meu acum.al tau e’n celalalt sens
♦Pentru Un Moment…Am Crezut Ca Ma Vei Distruge ~ Dar Uite`ma Acum Sunt Tare Si Chiar Foarte dulce "
♦Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca u nu iubesti
♦Decat in rai sinGura mai bine in iad cu prietenii
♦M`ai avut…M`ai pierdut…Acum ma vrei…Nu se mai poate…Oricare va fi `EA`, Nu va purta amprenta mea :X
♦Mai e putin, mai e un pic. Pana la marele nimic.Mai e o clipa sau un ceas.Din tot ce-a fost si-a mai ramas
♦Are tinute la moda si pielea creola, un parfum mult strident si un corp indecent Buze umflate si forme bombate, Vrea in masini cu baieti de-aia fini
♦Tee`iubesc pana la cer `.Eu st fetita Ta`.iar. esti Baiatul meu dee` cartierr :
♦""?•°Exteriorul nu conteaza la fel de mult ca interiorul, asa ca, pentru a deveni o tipa cu atitudine, e important sa iti placa ce vezi atunci cand te uiti in oglinda!?•°""
♦Dar indiferent cat de tare doare Tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare
♦Nu suporti cand ma vezi vorbind cu altu` Simti cum pulsul iar iti creste …Nu mai ai ce sa repari
•Nu te supara daca l`ai vazut cu vreuna vreodata La dracu` fata tu esti cea mai importanta•»•»
» •"mereu vei cauta la ea ceea ce adorai la mine candva… •?-+ •»
» •De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang!•»
» •O arzi nemotivat…de ***. Esti timp pierdut…capitol sters Eu am plecat• »»
Suficient de matura ca sa stiu ce vrei. Si suficient de copila ca sa ma prefac ca nu`mi dau seama."
Va veni o data vremea cand in urma vei privi. Ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. Dar trecutul se ascunde, nu mai vine niciodata numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!" cam atat :*
anonim_4396 întreabă:
Nishuman întreabă: