Buna!:* am fost si eu la bran in castelul groazei si nu mi s-a parut nimic asa spectaculos nu m-am speriat deloc sunt doar niste efecte speciale care incearca sa te sperie eu nu m-am speriat deloc de intamplat ceva, in niciun caz nu poate sa ti se intample ceva! deci... te sfatuiesc sa intri!
Am fost eu duminica trecuta.
Am intrat cu inca 4 colegi. La inceput nu ne-a fost frica, ba chiar eram siguri ca nimic nu ne poate speria. Pana cand am vazut ca se misca ceva. Eu repetam in continuu : cine m-a pus sa intru aici? cine m-a pusa sa intru aici?
Cei drept, m-am speriat rau cand am vazut ca venea o gorila dupa mine.
Nu vreau sa iti stric surpriza povestindu-ti ce se intampla acolo. Eu una zic ca merita sa intrii, chiar m-am distrat. Depinde si de cat esti de fricoasa.
Nu ti se poate intampla nimic, doar sa te sperii foarte tare.
Distractie placuta si, daca intrii, aminteste-ti ca persoanele respective nu sunt decat niste oameni normali, costumati, care incearca sa te sperie.
Salut. si eu am fost acolo cu colegii mei dar nu am intrat ca imi era frica. Aveam vreo 12 ani. Si cand au iesit ei mi-a parut rau. Cica nu e inspaimantator, e funny. Nu ti se intampla nimic. Doar ca e de groaza, trebuie sa fugi, cica e putin intuneric, iese un dracula din cosciug si incepe sa fuga dupa copii. PE o colega a luat-o in brate si a fugit cu ea pana la iesire. Daca te rogi, sa nu fi tu ghinionista sa te ia in brate, poti sa mergi. Eu nu am fost si am regretat.
Nu se intampla nimic, stai linistita.Pe mine singurul lucru care m-a speriat era inaltimea, pentru ca am rau de ea. Chestiile cu vampiri sunt doar povesti. Bucura-te de frumusetea peisajului, este ceva unic si o sa regreti daca nu te duci.
Este foarte infricosator eu am fost cu niste colegi prima data cand am intrat imi era o frica de mai aveam putin si lesinam dar pe urma pe la jumatatea drumului din tunel mi-a trecut spaima pentru ca m-am gandit si stiu ca aceea este doar o iluzie de-a mea la gandul ca exista fantome dar eu mai merg din cand in cand la biserica si nu imi este frica