| VoiceWithin a întrebat:

aseara am avut un vis ciudat se facea ca eram cu mama cu unchiul meu, matusa si o fata pe care nu o cunosteam, si mai era si prietena mea cea mai buna. Am mers intr-o incapere mare iar imediat cum intrai erau inca cateva trepte iar in stanga era si mai mare incaperea, sus pe treptele alea era o biserica neacoperita in timp ce urcam pe la ultimii oamaneni era un ucenic al diavolului era in negru tot nu avea picioare si fata acoperita ne-am rugat pana am coborat si am inceput sa ma joc cu papusile cu prietena mea cea mai buna (ideea este ca nu ma mai joc cu papusile doar le tin in cutii si asezate ) iar la un moment dat papusa "preferata" a prietenei mele a luat viata si ne ranea se zbatea am incercat sa vorbesc cu ea dar mai rau facea apoi am incercat sa o omor (laughing acum e super amuzant dar in vis eram speriata) si mama era de fata, am lasat papusa jos si nu a mai facut nimic si m-am uitat in partea dreapta ai venea ucenicul diavolului apoi nu l-am mai vazut. Si mai stiu ca era un ucenic al lui Dumnezeu. Cand a trecut ucenicul lui Dumnezeu si a desfacut nu stiu ce era aia un fel de aerisire mama la bruscat si toti cunoscutii mei cu care venisera la mine, eu l-am luat in brate si i-am spus mamei sa nu ii faca rau, si l-am intrebat daca e bine si nu mi-a raspuns nimic apoi l-am lasat in pace si am mers pe inca o parte care se facea ca era locul unde dormea el (ucenicul lui Dumnezeu)si era un loc ingrozitor toti l-au vazut (cunoscutii mei )
Ce ar putea sa insemne acest vis? dupa parerea voastra? va rog din suflet sa ma ajutati, ve-ti fi rasplatiti

3 răspunsuri:
| Cathy_5203 a răspuns:

Nu prea stiu, este un vis tare ciudat, poate are sa se intample ceva cu acele pers cu care ai fost, s-au sa cunosti acea fata sau nu stiu, sunt multe lucruri...totusi sa nu crezi ca e o prostie poate este un advertisment, un mesaj a ceva ce are sa se intample, de rau sau de bine.

| Yull a răspuns:

Dipa parerea mea poate insemna ca oarecum te temi de ceva ce ar putea sa-i raneasca pe cei dragi, tu ai vrea sa ii protejezi dar si tie iti este teama.E parerea mea... dupa ani de vise ciudate.winkingsper ca ti-a fost de folos raspunsul.:*