1. Daca maine ar fi sa mor, inchid ochii si voi zambi ca stiu ca o sa am la capul meu prietenii.
2. Si poti sa-mi iei ce vrei, cand am langa mine toti prietenii mei!
3. Nu sunt singura in ploaie si vant, am cei mai buni prieteni de pe pamant!
4. Ea nu e sora mea pe bune, dar am avut noroc ca am gasit-o prin atata lume.; x
5. Sa te certi cu prietenii din motive tampite.Sunt lucruri care dor...si totusi obisnuite!?
6. Cand din umbra zilei ies
Sperand ca nu-i adevarat
Am ramas doar eu,
Tu nu
Sunt doar eu cu mine...
Singura privire.
7. M-am saturat sa fiu impins de-o parte si de alta. Fara sa stiu cine-i fals si cine-mi tine partea. Nu stiu cui sa ii zic un secret, sa nu fiu dat in gat. De-aia nu mai zic nimic, m-am hotarat!
8. Prietenia este o haina valoroasa care se curata când se murdareste, nu se arunca la prima pata.
9. Intre noi au existat doar interese...Si acum nu mai suntem amandoua. Ai fost una dintre persoanele perverse...Care stii bine, nu ne placeau noua!
10. Decat sa te prefaci ca-mi esti prietena mai bine prefa-te ca-mi esti dusman
11. O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt.
12. E o nebunie sa urasti toti trandafirii doar pentru ca te-a intepat un spin...
13. Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
14. Nu rupe firul unei prietenii pentru ca chiar daca il legi la loc... nodul ramane.
15. Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat
Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei
Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine
Uite'ma cum plutesc in alcool, din tigara am tras pan' am zis ca mor, iar acum nu mai am nevoie de aripi cu sa zbor
".•Nu arunc cuvinte inainte;] Ca lucruri ce se simt :] Nu` se spun prin cuvinte`!•"
"Indiferent ce viata ne va da, indiferent ce cale vom urma, prietenia noastra va ramane peste timp!
prietenii sunt aceea care sunt alaturi de tine la bine si la rau...sunt cu tine mereu
Un adevărat prieten este cel care îţi ţine mâna şi îţi atinge sufletul.
poate ca o sa te stranga de mana sa-ti spuna ca "orice s-ar intampla ramanem impreuna
Si ba ea e aia proasta ba eu. Orice s-a intamplat am fost una langa alta mereu.
Facem tot ce stim si nu ne oprim • Traim viata din plin • Facem ce stim •
Caa doua surori am fost mereu uNa pentru alta, si daca mi-ai spus ce e rau. ti-am ascultat sFatul!
eu iubesc in radical. Cosinus de unghi egal. Te asez in ecuatii. in diverse situatii Cand ne asezam noi doua. Suntem prietene la puterea a doua! :X
n marea de prieteni, unul e adevarat Fiindca ti-a fost alaturi cand n-ai avut nimic de dat Pe cine ai langa tine acum, Tu sa bagi de seama ca daca dispare maine Ai sa vezi ce mult inseamna.
.' iti spun pentru a mia oara, fiecare zi cu tine e extraordinnara! :X
Isi aleg vorbele foarte atent, si orice cuvant de al lor suna a compliment
Nu Sunt singura In ploaie si VaNt...Am cea Mai Buna mama De Pe pamant
"• Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei •"
Pntru ca ei nu mi-au fost aproape la usor si greu, pentru mine sunt ca si sufletul meu
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit •
anonim_4396 întreabă:
me_3496 întreabă: