| forever4you a întrebat:

astazi cand am intrat pe facebook, mi-a spus ca contul meu a fost suspendatstraight facesi imi da niste pasi acolo, ca sa vada daca eu sunt proprietarul contului si asta, si nu inteleg ce trebuie sa fac, am dat la pasul 1 si mi-a dat sa scriu un cod, l-am scris apoi pasul 2 sa-mi dea niste poze ca sa-mi recunosc prietenii si nu mai stiu ce, la asta nu mia mai mers netulx-(, dar mai era la pasul 3 sa-mi schimb parola iar la pasul 4 sa-mi resetez contul, acum eu nu stiu ce s-a intamplat de mi la suspedant si imi arata pasii aia si astea...thinking Fundaa pentru cine ma poate ajuta, daca voi mai avea nevoie de voi puteti sa-mi dati si add la mary_only_4u...multumesckiss

2 răspunsuri:
| DeeeaA a răspuns:

Asta i s-a intamplat si verisoarei mele!
Esti cumva in alta tara?
Ea a venit din Grecia si era nevoie sa urmeze toti acesti pasi pentru a nu fi considerata ...stiu eu''intrus''...
Sau ai dat datele tale altcuiva care e in alta tara si a intrat, pe el...
Pai urmeaza acele trepte si apoi o sa iti deschidahappy
___1. Codul este foarte usor de scris, 2. Daca imi amintesc eu bine, la poze iti da si variante. Nu? Poti urma "exercitiul" de mai multe ori daca ai f. multi prieteni necunoscuti.si daca ii cunosti foarte bine. 3. Nu e foarte dificil.sa fim seriosi.e f. bine ca iti cere o alta parola.cine stie cine tzia mai aflat-ohappyhappy 4. Cred.din ca imi amintesc sa dai ' Save ' sau ce iti scrie, si s aintri la mail sa confirmi... apasand pe link

Funda?:X

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Cineva a incercat sa-ti intre pe fb tau dar nu jtia parola. Dupa ce incerci o parola gresita de vre`o 3-4 ori(cred)iti blocheaza contul /pasii:
1.`codul` mi se pare ca e parola tha
2.introduci numele/id`ul a 2-3 prieteni de`ai tai dp fb
3.introduci o parola noua
4.bagi alta pz d profil, etc.
5.cplwave