Trebuie sa mergi la doctor sa iti imobilizeze piciorul, fara no sa treaca, miscind piciorul mereu, ligament sau ce sa intins acolo nu o sa se retraga la loc.Asa ca neaparat trebuie sa imobilizezi acel picior, in ghips sau ce spune doctorul ca trebuie.
Buna.Intelept este sa mergi la medic, ca sa stii ce ai de facut.Se poate rezolva si acasa, doar ca daca e prima data, e preferabil sa mergi la medicul de familie.O prietena de-a mea facea mereu entorse iarna sau la dans.A supravietuit just fine, la un moment dat stia care e treaba si nu mai era nevoie de consult.
Poate fi o entorsă sau chiar o luxație. E de mers la medic dacă ți s-a învinețit. Probabil o sa fie nevoie de o radiografie.
De regula trebuie dar nu e absolut necesar. Asa am patit si eu acum vreo 5 luni, ma durea ingrozitor, se umflase si se invinetise locul dar imi era frica sa merg la medic. Am zis ca daca stau in repaus trece dar urmatoarele 2 zile am tot umblat km intregi ca aveam treaba si cand calcam parca eram in iad. Dar apoi am stat in repaus, miscare doar daca era absolut necesar si mi-a trecut complet in 2 saptamani.
Dar vezi la tine sa nu fie cumva fractura
Andrei1903 întreabă: