Buna, Dya!
Stiu cit iti este de greu.insa trebuie sa stii ca nu esti unica care trece prin asa situatii.toti avem zile mai proaste, suntem cu totii sa ne obisnuim cu intimplarile mai putin frumoase! eu cred ca ai nevoie de o persoana care sa te inteleaga, spre exemplu Mama, chiar si psihologii recomanda asta, vorbeste cu ea, la sigur te va sustine si iti va da un sfat mai bun ca al oricaruia! Deasemenea, cred ca nu ar trebui sa te atasezi foarte mult de prietenele tale, daca procedeaza cu tine asa, ar trebui sa le tii aproape, insa nu foarte, deci cred ca trebui sa te gindesti la intimplarile care ti s-au intimplat astazi si sa gasesti singura o solutie, pentru ca tu stii mai bine cum iti este mai normal!
Multa, multa bafta!
Nu cred ca este persoana sa nu treaca prin asta.eu am fost certata cu pr mea cea mai buna 1 luna jum... dar dupa pauza accea totul a revenit la normal, si ne-am inteles si mai bine... Daca zici ca nu le-ai barfit inceraca sa le demonstrezi asta si aminteste-le cand le-ai ajutat si tot ce ai facut pentru ele.
PUP sper ca te-am ajutat!