anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Azi am ajuns la concluzia ca de fapt prieteni ai numai la bine, la greu fug toti suntem pe cont propriu. Si eu care chiar credeam ca am o prietena foarte buna si ca e imposibil ca ceva sau cineva sa ne strice prietenia. Dar se pare ca eu ma gandeam prea mult la binele ei si am incercat sa o protejez de tot si sa ma sacrific eu pentu ea si ea pur si simplu nu tine la mine nici jumatate cat tin eu la ea.
Poate e doar o concluzie trasa la cald si ca nu gandesc limpede si sincer chiar sper ca dupa ce ma linistesc sa ajung la concluzia ca asa este dar pur si simplu imi vine sa plang si sa ma consolez cuiva si stiu ca ea nu ma va intelege deloc si acum ma consoloez unui prieten de pe mess cu care vorbesc foarte des si pe care nu l-am cunoscutt niciodata in realitate si nu imi vine sa cred.
Ceva sfaturi? Si nu imi spuneti sa vorbesc cu ea pentu ca pur si simplu simt ca nu ma va intelege deloc.

2 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns:

Bună!
Altădată fii mai selectivă când îţi alegi prietenii
Niciodată nu ştii când o să primeşti un şut în fund...
Mai bine să fim precauţi.

| HighByTheBeach a răspuns:

Buna. Eu te-as sfatui sa vorbesti cu cineva apropiat(mama sau tata) ei te vor intelege. In cel mai rau caz fa-i in ciuda!