Vorbeste cu dl director și explică i situația, nu e normal ca profesorii să bată elevii, acum a fost doar o carte in cap, mîine va fi o palmă si tot așa. Profesorii trebuie să fie exemple pentru copii nu teroriști.
In alte vremuri, parintii nostri nici nu se gandau la o linie la palma ar trebui reclamata. Oricat de cuminti eram de fel, ne intrebau mai intai ce nazdravanii am facut. Astazi, si obraznici sa fie elevii, tot in capul profesorilor se sare. Totusi, daca nu avea niciun motiv sa faca asta, puteti face o reclamatie.
Sunteţi genul de elevi pe care eu, dacă aş fi profesor, v-aş lovi cu cartea în creştet până ar rămâne fără pagini, după care să trec la una mai groasă şi cu coperţile cartonate.
Sigur nu v-a bătut degeaba. Voi ăştia de clasa a 6-a vă daţi prea multă importanţă şi aveţi impresia că doar drepturile ar trebui să se lipească de voi, nu şi obligaţiile.
Generaţia iCretini.
Stati potolite, asta inseamna bataie?!?
Cand eram prin gimnaziu/generala si mai primeam o palma de la vreun profesor (rar se intampla) nimeni nu se gandea sa reclame pe cineva. O palma e binevenita cateodata, nu prea des, dar fara copii isi i-au lumea in cap, asa ca stati linistite.
Daca face asta des si fara motiv, atunci da o puteti reclama.
Dacă a avut motiv, atunci nu aveţi niciun drept să o reclamaţi. Probabil ori a-ţi deranjat-o cu ceva, ori nu eraţi atente la ceea ce spunea.În plus, e doar o simplă carte, nu înseamnă bătaie şi nimeni nu a păţit nimic. Mai ales că este diriginta ta, nu o să rezolvi nimic. Calmează-te şi treci peste incident.
Eu sunt calma, colega mea nu e. Zice ca nu accepta sa dea nimeni in ea, nici macar cu un deget. Si ca vrea s ao reclame, dar daca o reclama, diriga va gandi ca am reclamat-o amandoua, din moment ce ne-a lovit pe amandoua, iar eu nu vreau sa ma probleme cu dansa si cu ceilalti profi din cauza asta. In plus, daca a mea colega se duce la director, cand va povesti ce s-a intamplat, va pomeni ca ne- a batut pe amandoua, iar directorul cred ca ma va chema si pe mine, ca si cole4ga de banca a celoei ce face reclamatia si particvipanta la incident, sa spun ce a fost. Eu nu pot sa mint ca nu ne-a tras, iar sa zic ca da, mi-e frica ca ma pun rau cu diriga. Ajutati-ma, nu stiu ce sa fac sa fie totul bine!,
Daca a dat tare, poate sa o reclame. Profesorilor le e interzis sa dea in elevi, oricare ar fi situatia.
Ea vrea sa o reclame, eu nu. Si de dat a dat tare!
Mi-e ca va o luati si voi, vin parintii nu erati atente la ore si vorbeati, apoi va puneti profesori in cap va iau la ochi si o sa asculte cu exigenta de fiecare data, daca sincer sicer erai nevinovate si merita va duceti la director.
RAY întreabă: