| alexandra2859 a întrebat:

azi pisica mea a murit si nu ma pot opri din plans, l-am iubit foarte mult. ce pot sa fac ca sa imi treaca? dau funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Danutza27 a răspuns:

Alexandra ce Dumnezeu eu te inteleg sa te atasezi de un animal dar nici asa. Poti sa faci un pisic fericit eu am avut un motan abia scos din falcile ciinilor cind era pui.Acum este la tara la bunici nu il dadeam dar au tabarit soaricii pe acolo si pisicile erau depasite si am trimis un adevarat gladiator al motanilor.Dar bietul motan a leasinat cind a vazut primul soarice. Bunicul avea remediul naturist 1/4 paharel de tuica.Motanul sare dupa soarici dar nu mai lesina cind ii vedea ca era lesinat de foame provocata de tuica.Motanul acum este bine merci la tara si eu am un alt pisic baltat alb cu negru. Este drept are alt comportament asta doarme toata ziua cu sforaituri.Am auzit pe aici de un sampon cu mentol ziceau fetele ca scoala si mortii zic sa ii fac baie pisoiului poate o sta si el treaz 2 ceasuri.Da de unde traznea casa a mentol si el sforaia in cosulet rolling on the floor

| alexandra2859 explică (pentru Danutza27):

Eee,bine acum mi-a trecut dar in primele zile...

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Totul este trecator. Cumpara o alta pisicuta. Nimeni nu este de neinlocuit. Pa!

| alexandra2859 explică (pentru baru):

Chiar asa tu ai putea sa iti inlocuiesti mama?

| a1doru a răspuns:

Ia-ti alt pisoi. daca se poate pui, si mai bine.

| alexandra2859 explică (pentru a1doru):

Pisica mea era pui si era prima mea pisica cum so inlocuiesc. aveam atat de multa grija de ea incat si notele de la schooala miau scazut