anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna baieti, am o imptimanta model http://www.sell4all.ro/images/products/epson_dx7400.jpg (Epson Stylus DX7400 ), pot sa folosesc numai cartuse de culoare neaga? Mi-a facut numai probleme, am luat un cartus negru din Italia se poate usca? e de 1 an dar e sigilat.
De unde pot lua cartuse originale sau pot s ale incarc pe acestea, am mai incercat dar nu a mers...Astept sfaturi mersi fm:*

3 răspunsuri:
| c0rn3l1uss a răspuns:

Daca e uscata pune niste apa la fiert si cand fierbe pune cartusu` la aburi 1-2 min. happy

| Ionutzsa a răspuns:

Pai cartuse originale gasesti la orice magazin specializat in IT sau in supermarketuri gen Real, Metro.
Trebuie doar sa stii nr de cartus care se potriveste tongue
O sa fie putin cam scumpe [ cel putin 50 de lei unulwinking]
Poti daca nu sa le incarci, mergi la un magazin ceva de IT si intrebi daca incarca cartuse pentru imprimanta. Acolo pe langa ca ti le incarca o sa ti le si curete tongue si costa ft putin [ la mine in oras eu dau 10 in total pentru incarcat negru si coloratbatting eyelashes]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am cumparat cartuse compatibile de pe printpro.ro. Sunt ieftine dar foarte bune. Arata altfel nivelul cerneala si te avertizeaza ca nu sunt originale, asta e tot.
www. printpro.ro