anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna baieți.
Voi ce vrajeală folosiți cand vreți sa agațați o fata care va place?
Eu sunt mai neexperimentat si nu prea am experiență la agațat?
Si cum trebuie sa te comporți intr-o relație ca ea fie pe termen lung?

Răspuns Câştigător
| Morbid a răspuns:

Ii spun direct ca am fantezii cu ea si ce fel de.
Poti tu sa mergi cu ce vrajeli vrei tu si cu orice carisma daca aia nu vrea sa-ti de-a craci. Nu o sa-ti deie.
De fapt cu cat spui mai multe despre tine cu atat ai sanse mai mari sa strici tot. Deoarece mentalitatea ta s-ar putea sa nu-i convina. Vezi certurile care au loc categoria religie sau dragoste si sex.
"
Si cum trebuie sa te comporți intr-o relație ca ea fie pe termen lung?"
Sa pastrezi un aer misterios las-o pe ea sa te descopere treptat. Si cel mai important pastreaza-ti cumpatul si treci peste defectele ei.

44 răspunsuri:
| Jessica1235 a răspuns (pentru Mosotti):

Posibil așa să fi fost.

| Mosotti a răspuns (pentru Jessica1235):

Sigur asa a fost, de ex prietenul meu nu emite deloc masculinitate, nici cu figura nici voce nici cum vb nici nimic. Are o voce asa mai subtire. A avut n colege la munca, lucra de 20 de ani, a avut si fete in facultate, liceu, si nimic, nici una nu a avut interes pentru el.
Colaborau asa ca si colegi, ca amici, dar atat.

De ex sunt fete care se uda de mor cand aud pe unu cu vocea groasa, pentru ca asta emite puternica masculinitate.

Mie nu îmi plac băieți cu vocea prea groasă dar nici unul care să aibă o voce pițigăiată laughing
Știu că un lucru care a început să mă atragă la el a fost înălțimea, era mai înalt decât mine destul de mult.

Vezi? Si inaltimea e semn de masculinitate, de aia multe se uita la barbatii inalti, nu intamplator le plac aia, nu la toate dar la multe. Ptr ca se presupunea ca aia erau mai puternici, mai bazati (ce legile atractiei nu s-au schimbat fata de trecutul indepartat).
Ca nu iti plac baietii cu vocea groasa e normal, nu am zis ca la toate le plac asa.

La majoritatea fetelor le mai plac băieți înalți și pentru că pot purta tocuri, nu prea ai cum sa porți tocuri dacă el e de același înălțime ca tine, arată aiurea

Pai nu te pune nimeni neaparat sa porti tocuri, deci asta nu e problema, e mult mai comod sa porti incaltaminte clasica, si pe foarte multe femei si fete le vad asa, de fapt.
Le plac inalti pur si simplu, dar or fi si din motivul zis de tine unele, nu neg.

Mie îmi este mai comod să umblu cu pantofi fără toc. Dar cunosc multe fete sau femei care atunci când se îmbracă elegant aproape întotdeauna aleg să poarte tocuri, am avut o colega, care sa pensionat acum puțin timp, ea mi-a spus că în tinerețe ea mergea și la lucru în tocuri și rezista să stea în picioare fără problemă. Eu doar 5 minute dacă stau simt ca mor laughing
Dar e așa și cum ai spus tu, majoritatea probabil aleg băieți înalți fiindcă de aia sunt atrași fără vreun motiv anume.

Da, multe femei majoritatea nu au tocuri, sunt atrase de baieti inalti cu un motiv anume, nu ca nu au un motiv, chiar daca ele nu il constientizeaza si simt doar ca le atrage si atat.

E puțin ciudată atragerea asta, te atrage ceva fără motiv, dar așa îi în mare parte. Sau probabil există întotdeauna un motiv dar nu ne dăm noi seama decât după un timp.

Eu am spus uneori motivele pe care de multe ori nu le constientizam cum zici tu.
Nu e ciudata deloc atragerea asta, e logica de nu se poate, insa uniii nu inteleg nici dupa ce le explici de n ori si ii pui sa verifice in real.
Si poate se fac ca nu inteleg pentru ca realitatea ii dezavantajeaza, asa ca mai bine fug de ea si zic ca atractia se bazeaza doar pe ce au ei, desi de multe ori vad ca ce au ei nu prea atrage.
De ex zice "nu ma atrag aia inalti sau frumosi, frumusetea si inaltime nu conteaza domne, cont cum te intelegi, cat de destepti esti", dar uite-te la ce se uita, sa vezi contradictie, e doar un exemplu.

Întotdeauna totul are logica chiar dacă noi uneori nu o observăm.

Unii din noi observam logica.

| Jorgibusn029 a răspuns (pentru Mosotti):

Daca aveti atat de mult chef de vorba vorbiti in privat nu aici ca imi vin mie notificari ok

| Mosotti a răspuns (pentru Jorgibusn029):

Ce vb noi tot de sub se leaga, ca e vb de atractie. Ma mir cum de nu ai observat ca se leaga de subiect.
Si are mare legatura cu dorinta de a vraji pe una, ca daca citesti ce vb eu cu jessica, o sa-ti dai seama ca vrajeala nu-si are sensul.
Ca daca intelegi regulile atractiei, stii ce si cum, si ce ai de facut.
Adica discutam, cam de ce e atrasa o femeie la unu, si te priveste si pe tine.
Ca tu de fapt asta intrebi "cum sa fac sa ma placa una", asa se traduce intrebarea ta.

Deci trebuie sa arati atractiv in primul rand! Daca arati atractiv la figura, nu trebuie nici o vrajeala, simti ca te place si automat ataci la sigur.
Figura ta trebuie sa emita masculinitate (exact ce vb cu jessica si tu nu te-ai prins, si zici ca si cum vb aici eu cu ea de tractoare, nu de subiect), ca asta atrage fetele.

Si sigur sa te comporti ok, sa fi sociabil, deschis, prietenos, netimid, sa ai si putin ceva in cap, sa te imbraci decent, si gata treaba.
Fara vrajeli de 3 lei, o inviti la o plimbare, un suc, daca te place, va accepta imediat, si se leaga totul apoi de la sine.
Daca nu accepta e clar ca nu te place, deja orice altceva nu mai are sens.

Esti asa? Ai simtit ca fetele te plac? Ca iti arunca priviri si asa mai departe? Ca incearca sa se bage in seama cu tine, si asa mai departe?