| AnnonnyMa a întrebat:

Buna!
Baieti voua ce fel de fete va plac?
Genu` ala de fete care nu fumeaza,nu beau,nu se drogheaza,sunt virgine,se duc devreme acasa,nu vorbesc urat,nu stau cu bagabonti.
Sau.
Genu` ala de fete care fumeaza,beau,se drogheaza,fac sex de la varste mici,ajung tarziu acasa,stau prin cluburi,au un vocabular murdar, mai stau cateodata si cu bagabonti.

7 răspunsuri:
| vladutik a răspuns:

Mie unul mi-ar placea sa fie o balanta intre cele doua, adica sa nu fie nici prea "vagaboanta" dar nici maicuta. Orce lucru in exces dauneaza.winking

| mODIN a răspuns:

Mie imi plac cele mai cumintele happy

| Finty a răspuns:

Mie imi place o fata care nu ma plictiseste si care are respect de sine. Daca simte nevoia sa "vagabonteasca" dar nu e o paparuda cu care nu am ce sa vorbesc si are grija de ea si de limitele ei...atunci nu ma intereseaza ce alte cunostinte/obiceiuri are. Invatati sa numai va ingustati orizonturile catalogand oameni dupa niste criterii tampite!
Numai bine! Sa fiti iubiti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât timp nu-mi fumează în faţă aş putea zice că n-am o problemă cu asta. Dacă nu exagerează cu băutura şi cu drogurile aş putea zice că nu mă deranjează. Virginitatea prin anumite zone ale ţării noastre minunate este tot mai rar găsită la fetele de vârsta mea. Cu vagabonţii oricum stau mai toate, iar ora la care ajung acasă nu mi se pare a fi relevantă. Cât despre vorbitul urât, le prefer pe cele care înjură destul de des. Cel puţin, nu le suport pe alea care te cataloghează ca fiind "grobian" sau "needucat" doar fiindcă foloseşte cuvinte mai "neortodoxe".

| RAY a răspuns:

Din partea mea fiecare sa faca ce vrea cu sanatatea lui,avem o viata si da trebuie sa o pretuim cei bun in a isi baga droguri care te face legume,tigari care ucid rinichi si duce la bolii ale oaselor din cauza nicotinei,bautura care isi ucide fiactul, sau care fac sex cu oricine si se expune la en boli e asta un comportament rational? nu cred nu doar fetelor nimanui nu-i doresc sa se apuce de asa ceva, faza cu limbajul depinde daca e amuzant e ok dar nu jigniri, injuraturi, blesteme de astea, mie ce imi place lor nu le place de mine

| RAY a răspuns:

Pardon plamani

| Sociopat a răspuns:

Sunt virgine,se duc devreme acasa, nu vorbesc urat, nu stau cu bagabonti, beau, se drogheaza